Hasta Yakınından Görevli Doktora Yumruklu Saldırı: "Kız Kardeşimin Saçına Dokundu"

Şişli'de bulunan Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesinde görevli doktora hasta yakınları yumruklu saldırıda bulundu. Hasta yakınları 'Kız kardeşimin saçına dokundu.' diyerek görevli doktora saldırdı.

Dün gece Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesinde görevli asistan doktor Mertcan Y. hasta yakınları tarafından saldırıya uğradı.

Aşırı ağrı kesici alması nedeniyle hastaneye kardeşleri ile gelen Betül Ş., Mertcan Y. ile hastaneye daha önceden geldiğinde tanıştığını ve sosyal medyada 4-5 gün boyunca konuştuklarını söyledi.

Ateşlendiği için tekrar hastaneye gelen Betül Ş.'ye yeşil alanda serum takıldı. Serum esnasında uyuyan Betül Ş., uyandığında Mertcan Y.'nin saçına dokunduğunu fark ettiğini söyledi.

Betül Ş., ardından abisi Burak ile Mertcan arasında tartışma çıktığını ve abisini polis noktasına götürüldüğünü öğrendiğini söyledi. Mertcan Y. ise saldırı sonucu yüzünde oluşan kırıklar nedeniyle acil servise alındı.

Hastanedeki çalışanların "beyaz kod" vermesi üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Saldırganlar "beyaz kod yönetmeliği" gereği ifadesi alınmasına gerek olmadan emniyetteki işlemleri sonrasında savcılığa sevk edildi.

Mahkemeye sevk edilen M.E.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Burak Ş. ise adli kontrolle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güvenlik kameralarına yansıyan saldırının görüntüleri 👇

Bu haberlere de göz atabilirsiniz👇

Ehliyet ve Kimlikte Son Gün Karmaşası! Ortalık Karıştı, Son Tarih İçin Resmi Açıklama Geldi
Özel ve Akşener'den Hükümete Tepki: Suud Kralı için İlan Edilen Milli Yas 12 Askerimiz için İlan Edilmedi
Bursa'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Evine Çağırıp İstismar Eden Öğretmenden 'Pes' Dedirten Savunma!

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
YORUMLAR
24.12.2023

Siz ne embesil mahlukatsınız ya saçına dokundu diye dövmek ne demek üstelik doktoru?! Sağlıkçılara şiddet uygulayan gelişmemişlerin sağlık hizmetinden men edilmesi lazımken serbest bırakılıyor yine yeniden!.. Doktorsuz kalın mübah size

pes ua ne cahil insanlar var bu ülkede ne yazikki bunlarda oy kullanıyor ve ben böyleleri ile aynı ülkede yaşamaktan utanç duyuyorum

24.12.2023

Sağlıkta şiddet cehaletten başka birşey değil.Başlığı görünce de muayne sırasında falan zannedip yuh ...diye hakaretle başladım okumaya.Ancak bu sağlıkta şiddet haberi değil.Düpedüz taciz haberi.3-5 gün konuştu diye hiçbir erkek rızası olmadan uyuyan bir kadına temasta bulunamaz.Belli ki kadın rahatsız olmuş bu dokunmadan ki abisiyle paylaşıyor.

24.12.2023

Acil hemşiresi olarak malesef çok gördük terslikleri ama burda bende anlamadım doktor sağlık felan değil konu . Kafa travması felan muayene ile alakalıda bişey demiyor .Tamamda dayak olurmu ya bi saç dokunmasına diyenlerde muhtamelen saça dokunurken yakalanmayıp daha fazlasını yapanlara idam isterler sonradan . Hayır kızın rızasıyla dokundu da kız abisinden korkup bişey diyemedi felan orasını bilmem ,şuan rızasız kıza muayene dışı dokunmasına yorum yaptım.

TÜM YORUMLARI OKU (11)