Hasta da Olsa İlber Ortaylı'nın Formu Yine Yerinde!

Prof.Dr İlber Ortaylı CNN Türk'te Bazı Şeyler programına katıldı. Ekin Olcayto'nun 'Her şeyi bilen birisiyle konuşmak çok zor' diyerek giriş yaptığı programa Ortaylı fırça ile başladı.

İlber Ortaylı hasta bir şekilde katıldığı programa geç alınması nedeniyle sitem ederken programın ilerleyen dakikalarında telefonunu arayan Murat Bardakçı ile canlı yayında tartıştı ve Bardakçı'ya 'Şeytan' dedi.

Ortaylı yayında ayrıca A Haber kanalını da çok sert bir şekilde eleştirerek Cumhurbaşkanının kanalı ifadesini kullandı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
AK Parti’de “Troll” Operasyonu İddiası: “Süleyman Amca” Savunması!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
01.05.2016

Murat Bardakçı'nın babası Libya Irak ve Suriye'ye devlet sırlarını vermekten hapise mahkum olmuş ve yurt dışına kaçmış vatan hainidir.Murat'ta şuan kendisine yakışmayacak bir şekilde akp taraftarı.Konuyu akp'ye getirmeyinde ne yaparsınız yapın kafasında.Ayrıca çokta kaba biri.Programında osmanlı'da kerane var mı diye soran izleyicisine çirkin ithamlarda bulunmuştu.Osmanlı'da Sex adlı kitabın var senin.Niye bu sorudan rahatsız oldun da hakaretler ettin anlamadık.Ama İlber ortaylı çok dobra bir adam.Allah uzun ömürler versin.

01.05.2016

ulan telefonla konuşmayıp seninle mi konuşacak ? bi de "evet şu an televizyonlarda ilk" falan diye laf çarpmaya çalışıyor aklı sıra. İLBER REİS'İN KARŞISINA BİLGİLİ, ONA SORU SORABİLECEK İNSANLAR ÇIKARIN KARDEŞİM.

02.05.2016

A haberi sert bi şekilde eleştirmemiş istanbul türkçesiyle konussunlar demiş. Her ne olursa olsun canlı yayında verdiği konferanslarda telefonu açıp konusmaktan çekinmeyen biri . iyi bi tarihçi olması bu saygısızlıklarının hoş karşılanması gerektiğini göstermiyor kız ne yapacağını şaşırdı saçmasapan konuşup daha da batırdı programı.

TÜM YORUMLARI OKU (12)