Hasret Sona Eriyor: Yeni Bölümleri Başlayan Yalı Çapkını'nın İlk Sezonunda Neler Olmuştu?

Sezonun en çok beklenen işlerinden Yalı Çapını 15 Eylül Cuma akşamı yeni yayın dönemine 'merhaba' diyor. İzleyicilerin merakla beklediği sezon için geri sayımın sonuna gelmişken, Yalı Çapkını'nın ilk sezonunda neler olmuş gelin beraber bakalım...

Geçtiğimiz sezonun bomba işlerinden Yalı Çapkını enfes bir sezon finaliyle kısa bir ara vermişti.

Birbirleriyle zorla evlendirilen iki genç olan Ferit ve Seyran'ın hikayesinin anlatıldığı dizi izleyiciden büyük beğeni alırken, SeyFer efsanesini de ortaya çıkarmıştı.

Hem aşkın hem aksiyonun asla hız kesmediği Yalı Çapkını 15 Eylül Cuma günü yeni sezonuyla geri dönerken, dizinin 1. sezonunda olan önemli olayları şöyle bir hatırlayalım dedik!

Önce Pelin'le başlayalım! Ferit'le gel-gitli bir ilişki yaşayan Pelin, Ferit'in evlenmesi ama en önemlisi de Seyran'a aşık olmasının ardından annesi Zerrin'le çiftimize resmen dünyayı dar etmişti. Dizinin son 10 bölümünde yaşanan dramanın büyük sebebi kendisidir diyebiliriz.

Öte yandan Halis Ağa'nın gözünden düşen ve evdeki otoriteyi elinden kaçıran İfakat, yeniden güç kazanmak için Pelin ve annesi Zerrin'le ittifak kurmuş ve işleri içinden çıkılmaz bir hale sokmuştu. Beter olasın İfakat!

Sonrasında diziye dahil olan İlhanlı ailesi önce Suna'ya daha sonra da Seyran'a talip olmuştu. Açıkçası yeni sezonda olmayacak olmaları büyük mutluluk olacak bizler için.

Düğüne yapılan bir baskınla hem Seyran hem de Suna'yı kaçıran Ferit ve Abidin aşklarına sahip çıksalar da bunun bir bedeli olacaktı. O da ailenin veliahtlarından Fuat'ın başına patladı.

İlhanlı ailesi tarafından trafik kazası süsüyle öldürülen Fuat, Ferit ve Seyran'ın görüşmemesi için Halis Ağa'ya yeni bir fırsat doğurmuştu. Fakat Ferit artık aşkından kafayı yemek üzereydi.

Fuat'ın ölümüyle birbirlerine daha da destek olan Ferit ve Seyran defalarca kaçmaya çalışsalar da ailelerin sürekli müdahale etmeleriyle tekrardan ayrıldılar.

Görebileceğiniz en mutsuz sonla biten sezon finaline geldiğimizde ise kaçmak üzere olan Ferit ve Seyran, Tarık tarafından yakalandı ve Ferit vuruldu.

İlk sezon resmen cehennemi yaşayan Seyran ve Ferit ikinci sezon fragmanında yeniden muratlarına ermiş gibi görünüyor. Ama Yalı Çapkını bu, hiçbir şeyin garantisi yok!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Pelin Gitti Yenisi mi Geldi? Merakla Beklenen Yalı Çapkını'na O Güzel Oyuncu Transfer Oldu!
Yalı Çapkını İzleyicileri Koşun: Setten İlk Seyran&Ferit Fotoğrafı Geldi!

Popüler İçerikler

Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı