Hasret Kısa Sürdü: Yabani Ekibinden Yeni Dizi Geliyor!

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Yabani dizisi sevenlerini üzmüştü. Özellikle dizide yer alan Alaz ve Asi karakterlerinin fanları dizinin bitmesini istemiyordu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizi ekibi yeni bir projeye hazırlanıyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

NOW TV ekranlarında geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan Yabani, özellikle ilk sezonun ilk bölümlerinde büyük bir başarı yakalamıştı.

Sezon ortasında yayın hayatına başlayan Bahar, reytinglerde zirveyi görünce Yabani'nin yayın günü değişmişti.

Cumartesi gününe alınan Yabani bir daha istenen başarıyı sağlayamamış ve bunun sonunda da ikinci sezonunda ekranlara veda etmişti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin ekibi iddialı bir dizi daha kaleme alıyor.

Senaryosunu Yekta Torun ve Hilal Yıldız’ın kaleme aldığı "Ben Leman" adlı dizide bir kadın ve gençlik draması olacak.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Survivor'a Katılan Hayrettin, Açlıktan Hırsızlık Yaptığını İtiraf Etti
Siyah Kalp Dizisinin Stil Danışmanı Feray Kanpolat ve Kızı, Kartalkaya'daki Otel Faciasında Hayatını Kaybetti
Hikâye Hareketlenecek! "Bahar" Dizisine Timur'un Halası Geliyor

Popüler İçerikler

MEB’den Sömestr ve Yaz Tatili Çalışması: “Ara Tatiller Kaldırılacak, Tatiller 1 Ay Olacak” İddiası
Berhan Şimşek A Haber’e Özgür Özel’i Eleştirince CHP’li Delegenin Tepkisi Canlı Yayına Yansıdı
İsrail Güçleri Kızılay Çalışanlarını Katletti: 15 Kişinin Öldürüldüğü Saldırı Görüntüleri Ortaya Çıktı