Hasret Bitti Efsane Geri Döndü! Yeni Sezona Kaos ile Başlayan Yasak Elma'nın 147. Bölümü Herkesi Mest Etti!

13 Haziran'da ekranlara kısa bir veda eden Yasak Elma, 19 Eylül Pazartesi akşamı yeni sezonuyla yine bizleri ekrana çiviledi! Çok sevdiğimiz ve özlediğimiz kaos ve entrikanın zirve yaptığı Yasak Elma, 147. bölümüyle yeni sezona başladı. Büyük bir özlemle beklediğimiz Yasak Elma'nın 147. bölümünde ne oldu, zaman atlaması yapılan 2 yılda neler yaşandı, Doğan neden hapse girdi, Ender diziye devam edecek mi? Gelin hepsini birlikte öğrenelim!

Veeeee işte o gün... Haziran ayında veda ettiğimiz Yasak Elma dizisinin bizlere geri döndüğü o güzel gün...

Sezon finalinde depoladığımız kaos miktarı tam azalıyor, oksijensiz kalıyorduk ki 3 aylık hasret bitti ve Yasak Elma'mıza kavuştuk!

Daha ilk bölümden rengarenk ve kaos dolu ekranlarımıza gelen Yasak Elma'nın 147. bölümünü anlatmadan önce geçtiğimiz sezon finalinde neler yaşandı bi hatırlayalım.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Sedai ve Çağatay, kardeş olduklarını ortaya atan Doğan'ın oyununu ortaya çıkarmasıyla ortalığı karıştırdı. Doğan, sinir ve intikam duygusuyla yanıp tutuşmuş, Çağatay'ın arabasını bozarak kaza süsü vererek öldürmek istemişti.

Fakat hesaba katmadığı bir şey vardı, bozduğu arabaya Ender ve Yıldız da binmişti! Doğan'ın son pişmanlığı fayda etmemiş, kaza gerçekleşmişti.

Ve maalesef Çağatay hakkın rahmetine kavuşmuştu... Zaten bu yaz Yıldız Çağrı Atiksoy ile dünyaevine giren Berk Oktay, diziden ayrılmak istemiş, yeni sezonda yer aldığı dizi ile Yasak Elma'ya rakip oldu.

Şevval Sam Ayrılıyor mu? Yasak Elma'nın Heyecan ve Aksiyon Dolu Sezon Finali Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Peki kazayla veda ettiğimiz Yasak Elma'nın yeni sezonun ilk bölümünde nelerle karşılaştık?

Öncelikle Doğan'ı hapise girmiş olarak görmek beni şaşırtmadı. Bu sahneyi ilk gördüğümüz andan beri kaza sebebiyle ihbar edildiğini biliyorduk. Zaten yeni sezon fragmanında kendisini hapse attıranın Yıldız olduğunu belirtmişti.

Sonra bi' baktık, bir bebek fotoğrafı çıkarttı Kumru! Dedik 'Aha Yıldız'ın istediği olmuş!' Doğan ve Yıldız'ın kızı Yıldızsu...

İsme şaşırmadınız umarım...

Doğan'ın hapse girişinin ardından Yıldız ve yardımcı kuvvetleri Ender ile Handan, şirketin başına geçmiş. Kumru ise bu konudan oldukça rahatsız.

Kadın gücünü yine bir arada gördüğümüz dizide Şevval Sam'ı tekrar görmek bizleri çok sevindirdi.

Peki iki yıl önce neler yaşandı? Ne oldu da bu hale gelindi? Hemen anlatalım; Yıldız hamile olduğunu öğrendi! Kaza sonrası ilk kez böyle mutlu olan Yıldız, hemen bu haberi Doğan'a vermek ister.

Ama Doğan'ın konuşmalarını duyan Yıldız'ın bir karar vermesi gerekiyor. Çağatay'ı, dolaylı olarak kendisini ve Ender'i de öldürmek isteyen Doğan'ı birinin durdurması lazımdı!

Bunu görev sayan Yıldız, Doğan'ı ihbar etti ve Doğan'ın mahkumiyeti başladı... Bu süreçte ise kızı doğdu, şirketin başına geçti ve yeniden yükseldi...

Diziye katılan yeni yüzlerden birisi ise Doğan'ın avukatı rolüyle Ece Özdikici. Kendisi rolün içinde oldukça başarılı görünüyor. Fakat gerçek yüzü dizinin sonunda belli olacak...

Bir diğer yeni yüz ise Handan'ın abisi kontenjanından Bekir Aksoy oldu. Bekir Aksoy'un karakterinin, Ender ile yakınlaşacağı konuşuluyor...

Neyse gelelim bölüm sonuna... Biliyorsunuz Yasak Elma'da böyle bir kalabalığın yer aldığı eğlenceler genellikle şok veya öfke ile bitiyor...

Biz demiştik değil mi avukatın gerçek yüzü ortaya çıkacak diye! Meğer sevgililermiş! Doğan'ı da çıkartmış hapisten, Yıldız'ın yan yalısına yerleşmişler!

Gerçekten özlemişiz bu kaosu! Peki siz? Siz Yasak Elma'nın yeni sezonunu nasıl buldunuz?

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!