Hasan Can Kaya'dan "40"a Eleştiri: "Süremiz 40 Diye Bir Program Var Onun Gibi mi?

YouTube'da başladığı Konuşanlar programına şimdilerde Exxen'de yayınlanmaya devam eden ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Hasan Can Kaya, Mehmet Demirkol'un konuğu oldu. BluTV'de yayınlanan '40' programını eleştiren Hasan Can Kaya, sevilen program için ''Hiçbir olayı yok'' ifadelerini kullandı.

Son dönemlerin en çok sevilen ve konuşulan komedyenleri arasında yer alan Konuşanlar programı ile tanınan Hasan Can Kaya, Cansu Canan Özgen'in sunumuyla gerçekleşen Blu TV'de yayınlanan '40' programına eleştirilerde bulundu.

"Süremiz 40 Diye Bir Program Var Onun Gibi mi?

Bir YouTube programına konuk olarak katılan Hasan Can Kaya, sözlerinin sürekli kesilmesi üzerine konuk olduğu programı blu tv'de yayınlanan 40 programına benzetti. Kaya, 'Süremiz 40 diye bir program var onun gibi mi?' dedi. 40 programının formatına atıfta bulunan Kaya esprili bir dille, '40 saniyeyi tutturamazsan ek 40 saniye daha veriyorlar yani programın hiçbir olayı yok.' dedi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Nebahat Çehre’nin "Şort Sayfiye Yerinde Giyilir" Çıkışı Sosyal Medyayı İkiye Böldü!
Arnavutluk'un Yapay Zeka Bakanı Rüşvet Aldığı İçin Görevden Uzaklaştırıldı İddiası Ortalığı Karıştırdı
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
YORUMLAR
05.02.2022

o konuda adama hak veriyom. 40 sn sonrasında ek süre veriliyor. hatta geçen doğuyla olan programı izledim. ek süre bitti bi daha ek süre verdi. ee programın ne amacı kaldı o zaman.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ