Hasan Arat, Gündem Olan Kablolu Kulaklığı İçin Esprili Cevap Verdi

Beşiktaş kulüp başkanı Hasan Arat, Paris'te canlı yayın esnasında beIN Sports'ta kablolu kulaklığı ile yayına katılmış, bu görüntüden sonra kulaklığı ile ilgili sosyal medyada gündem olmuştu. Hasan Arat bu konuya dair esprili bir yanıt verdi.

Hasan Arat, mütevazi ve sportif kişiliği ile taraflı tarafsız birçok kişi tarafından takdir ediliyor. Başkan Arat, yıllarca Türkiye adına olimpiyat komitelerinde yer almış, İcra Kurulu görevinde bulunmuştu.

Hasan Arat, Paris 2024'ü yakından takip ediyor. Oyunları takip etmek için Paris'te yer alan Hasan Arat, sporcularımızın müsabakalarını da takip etmek için gayret gösteriyor.

beIN Sports canlı yayınında görüntüye kablolu kulaklığı ile gelen Hasan Arat'ın kulaklığı sosyal medyada konuşulanlar arasına girmişti. Kablolu kulaklık kullanımına dair yapılan yorumlara Hasan Arat esprili ve kendi üslubunda bir yanıt verdi.

Hasan Arat: "Bluetoothsuz kulaklığı kullanma nedenim çok basit. Kablolu kulaklık bana güven veriyor. Düştüğü zaman kaybetme ihtimaliniz yok. Buna dair yapılan yorumlar, espriler çok güzel, çok samimi. Ben buraya paralı bir başkan olarak gelmedim. Beşiktaş'ın içinden yetişmiş sporcu bir başkan olarak geldim" yanıtını verdi.

Hasan Arat'a destekler de gecikmedi

twitter.com

Temkinli olmakta fayda var

twitter.com

"Garantici başkan"

twitter.com

Hasan Arat'ın kablolu kulaklık tercihine destek sürüyor

twitter.com

İlginiz Çekebilir

Oyuncular Bitti, Teknik Direktör Çıktı: Hadise'nin Okan Buruk'la Aşk Yaşadığı İddia Edildi!
Ergin Ataman'ın Fanatik Beşiktaşlı Oğlu Sarp Ataman, Babasına Süper Kupa Gecesini Unutturmuyor
Fenerbahçe, Adana Demirspor Galibiyeti ile Rekor Egale Etti

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
11.08.2024

Kulaklık girişi olmayan telefonu asla almam.Kulaklığım kullandığım telefondan daha önemli.Bazen kablolu kulaklık kullandığım için yadırgayan bakışları seziyorum ama onlar bilmiyorlar truthear nova kulaklığın telefonumdan bile pahalı olduğunu.İphonr kablolu girişli telefon yaptı da biz mi almadık?

11.08.2024

oğlak burcu olması muhtemel, yeniliklere pek açık değiliz, whasttap varken telegrama gerek duymayız, sırf yeni diye kaybolma ihtimali yüksek kulaklığı kullanmayız, markette bile gider gider hep aynı cipsi bisküviyi alırız :D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ