Harry Potter’ın 20. Yıl Özel Bölümü 'Return to Hogwarts' Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Harry Potter serisinin ilk filminin 20. yılını kutlamak için Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint Hogwarts'a dönüyor. Harry Potter film serisi sinemaseverlerin gündeminde. 2000'li yıllara damgasını vuran Harry Potter serisinin oyuncuları 20 yıl sonra bu yıl yeniden bir araya gelecek. 1 Ocak'ta HBO Max'te yayınlanacak özel bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte Harry Potter: Return to Hogwarts yeni fragmanı...

Hangi Oyuncular Yer Alıyor?

J.K. Rowling’in fantastik romanlarından uyarlanan Harry Potter film serisinin oyuncuları Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson, serinin ilk filmi 'Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın vizyona girişinin 20. yıl dönümünü kutlamak için yeniden bir araya geldi. 'Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts'tan (Hogwarts’a Dönüş) yeni fragman yayınlandı.

Yapımda Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson'ın yanı sıra Robbie Coltrane, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, Imelda Staunton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Mark Williams, Matthew Lewis, Ian Hart ve Evanna Lynch gibi isimler de yer alacak. İşte o özel bölümden yayınlanan fragman...

Harry Potter: Return to Hogwarts Oyuncuları Kimler?

Son zamanlarda en çok beklenen şovlardan biri olan Harry Potter özel bölümü için geri sayım başladı. HBO Max Harry Potter 20. Yıldönümü: Hogwarts’a Dönüş’ün resmi fragmanını yayınladı. HBO Max özel bölümü, son film Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2’nin yayınlanmasından 10 yıl ve Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın vizyona girmesinden 20 yıl sonra dizinin sevilen oyuncularını ve film yapımcılarını yeniden bir araya getiriyor.

Özel bölümde üç başrol oyuncusunun yanında Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Ian Hart, Toby Jones, Matthew Lewis, Evanna Lynch, yapımcı David Heyman ve film yapımcıları Chris Columbus, Alfonso Cuarón, Mike Newell ve David Yates de yer alıyor.

Serinin uyarlandığı kitapların yazarı J.K. rowling ise transfobik söylemlerinden sonra bu özel bölümde yer almayacak ve sadece arşivden görüntüleri kullanılacak.

Yayınlanan fragmana göre oyuncular ve yapımcılar Hogwarts’ta nostaljik bir geziye çıkıyor.

Harry Potter: Return to Hogwarts Fragmanı

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Harry Potter: Return to Hogwarts Ne Zaman Yayınlanacak? Harry Potter Yeni Filmi Hangi Kanalda?

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!