Haritayı Yeniden Keşfedeceğiniz 15 İnanılmaz VALORANT Icebox Easter Egg'i

Bazen VALORANT oynarken sadece karşı takımı alt etmeye odaklanabiliyoruz, bunu yapıyorsanız eğer çok büyük nimeti kaybetmiş olursunuz. VALORANT harita dizaynı yapan ekip bizleri derin hikayeye sokmak ve oyuncuların içine gizem tohumunu bırakmak için, siz göremeseniz de haritanın her yerine küçük küçük easter egg'ler koymaktan asla çekinmiyor. Bu listemizde sadece VALORANT'ın sadece Icebox haritasına özel nadide easter egg'leri derledik.

15. Yalnız Penguen

Bazen en yakın arkadaşlarınızın sizin yanınızdan ayrılması en içten yalnızlığı yaşatabilir ve bazen kendinize gelemezsiniz. Eğer bir penguenseniz bu yalnızlığınızın çözümü küresel ısınmanın bir an önce bitmesidir. Bu easter egg'imiz de penguenimiz saldırı başlangıcındaki büyük gemiye binen arkadaşlarını son gördüğü andı.

14. Bay bay penguen çifti!

Bu çiftimiz önceki listeden hatırladığımız yalnız penguenin terk eden arkadaşları. Arkadaşlarının nereye gittiğini bilmiyorduk fakat Breeze haritası yayımlandıktan sonra penguenlerin yok olmak üzere olan gemide mahsur kaldıklarını görmüştük.

13. Fırtına öncesi sessizlik.

Saldıranlar tarafında haritanın ilerisine dikkatli bir şekilde bakarsak görebileceğimiz şekilde ayarlanmış bu küçük kardan adam, oldukça sevimli gözüküyor. Raunt başında silah mermisiyle yok olabilir ama diğer rauntlarda asla kendisine rastlayamayız.

12. Ayıcıkları korkutmayın.

Tatlı ayıcık ve çalışkan penguen, bomba alanı B'ye yakın sarı konteynırın arkasındaki camdan kolaylıkla görünebilir. Tatlı ayıcığımız silah seslerinden korkmuş olmalı, ancak önündeki siyah cam kurşun geçirmez. Dikkat et küçük sevimli ayıcık!

11. Kargaşa onların göbek adı.

Tekrar bomba alanı B'ye yakın uzun direklerin üstünde görebileceğimiz entelektüel solucan ve bombacı sincap, çatışmaların en yoğun yaşandığı alanı hiç korkmadan yukarından keyifle izliyorlar.

10. Bazı mekanların adı oranın sahibinin ta kendisidir.

Oyun içinde haritanın kardan adam dediğimiz kısmına ismini kimin koyduğunu bilin istedik. Bu sıradan bir kardan adam değil, bu kardan adamların lideri. Kendisini tekrar bomba alanı B'nin savunanlar tarafına yakın yerinde ziyaret edebilirsiniz.

9. Radyanitler nereden çıkarılıyor?

Bu sorunun cevabı tekrar ve tekrar Icebox'ta. Bilirsiniz ajanlarımıza doğa üstü güçleri veren maddenin adı randayanit. Oyunun tüm savaş amacı saldıranların radyaniti yok etmek istemesi ve savunanların yok etmesine karşı gelmesi. Radyanitlerin maden merkezi Icebox haritasındaki büyük dağın içinde yatıyor. Bu maden girişi dünyamızı daha kötü bir yere götürmek için çalışmalara devam eden savunan takımının maden yolu.

8. Harita yayımlandığından beri ayın işçisi Paun.

Aslında Paun bir radyanit teknisyeni ve nedense her ay ayın işçisi olmayı başarabiliyor. Teknisyenimizi haritanın neresinde ne yapıyor olduğunu görmek isterseniz sonraki fotoğrafa bakabilirsiniz.

7. Ufuğun ve dağların eşsiz manzarası

Her ay ayın işçisi seçilen Paul'umuz ve yanındaki kimliği belirsiz teknisyenin, manzara eşliğinde radyanite ve insanlığa ne olacağını konuştuklarını, saldıran tarafındaki geminin soluna bakarak görebilirsiniz. Ayıcıkların ve diğer hayvanların insanlığa karşı ne düşündüklerini bilmiyoruz ama onlarla düşman olmakta kesinlikle istenmeyecek bir şey.

6. Büyük veri.

Bilgisayar odası tünelin sol kısmından dikkatli bakılırsa camın arkasına gözükebilecek. Burada ne yapıldığını bilmiyoruz fakat teknisyenleri derinden ilgilendirdiğini biliyoruz.

5. Kıyafet odası.

Teknisyenlerin hem kimliklerini gizlemek, hem de radyanit sızıntısından dolayı radyasyon önleyici kıyafetleri giyer. Bu kıyafetlerin temiz kalması da onlar için çok önemli. Yıkama ve giyme odası olarak değerlendirilebilir. Burası da bilgisayar odasının tam yanında yer alıyor.

4. Kargaşa sever küçük kardan adam.

İkizini saldıranlar tarafında konteynırların arasında görebileceğimizi önceden belirtmiştik. Buysa kardan adam bölgesinde bir köşeye saklanmış bir şekilde bekliyor. Bunu diğerinden ayıran en büyük özelliği yok edilemez olması.

3. Radyanit blok servisi.

Radyanit blokları son güncellemeyle her yerinden kurşun geçirilebilir olarak ayarlanmıştı. Blok servis bölgesini hemen savunma spawn bölgesinin arkasında görebilirsiniz. Tekrar dağın içine uzanan bir yapıya sahip, büyük bir ihtimalle yukarıdaki araştırma bölümüne transfer için yapılmış bir alan.

2. Samuray

Bu samurayı çok eskiden beri hatırlıyor olabilirsiniz, çünkü Yoru ajanının geleceğini bu reaktörlerin aktif edilmesiyle anlamıştık. Reaktörün patlama aşaması ve tarihi tekrar Yoru'nun oyuna dahil olmasıyla başlamıştı. Bunu da bomba alanı A'nın duvar kısmına bakarsanız görebilirsiniz.

1. Samuray araştırma enstitüsü.

Burası harap olmaktan beter olan samuray zırhını araştırmak için kurulmuş bir oda. Büyük bir ihtimalle samuray ruhunu geri getirmek istiyorlar. Bu mekanın haritanın neresinde olduğunu merak ediyorsanız, bomba alanı A'daki merdivenin biraz ilerisinde yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Gördüğünüz Zaman Size Hayatı Sorgulatacak 17 Valorant Crosshair'i - VALORANT Crosshair Rehberi
İlk Video Oyunundan Fortnite Çılgınlığına Kadar Sizi Oyun Tarihinde Bir Yolculuğa Çıkartacak 25 Fotoğraf
Gerçek İnsanlar ve Ünlü Kişilerden Esinlenilerek Yaratılmış 13 Oyun Karakteri

Popüler İçerikler

Evren Sesini Duymuş: Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen, Diziye Manifest Yaparak Girmiş!
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
Onur Akay Yeni Suphiye Orancı Bombasını Patlattı: Büyük Kızın Babasının Usta Şarkıcı Olduğunu Açıkladı!