Harikasın CZN Burak! Şimdi de Sokak Hayvanları İçin Torba Torba Yem Dağıttı!

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi CZN Burak. Yaptığı yardımlarla sık sık gündeme gelen Burak Özdemir, şimdi de sokak hayvanları için torba torba yem dağıttı!

Burak Özdemir, geçtiğimiz günlerde de evi yanan bir ailenin evini onarmıştı:

En Güzel Bağ Sevgidir: CZN Burak'tan Evleri Yanan Aileye Yardım Eli!

İşte köpeklere yaptığı yardım:

Kaynak: @cznburak

Harikasın CZN Burak!

Bu Defa Duygusal Anlar Yaşattı: Czn Burak'tan Çocuklara Oyuncak, Engelli Gence Akülü Araba!

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
15.01.2020

cebi zengin olup vicdanı züürt olanlar görsün bu adamı

yaptığı yardımı muhabirleri çağırıp gösteren çekip çekip her yerde yayınlayanın yardımı şov dur, köpekler hadi neyse ama insanlara yapılan yardım herkese şov için yayınlanınca yardımı alan insanı rencide eder ama bunu sırf instagram da takipçi kasmak için yapanlara anlatamazsın.

15.01.2020

ne derece doğru bilmiyorum ama köpekler zorda kalmadıkça bu kuru mamaları sevmiyor sanırım. yolda kış aylarında sürekli alıp besliyoruz köpekleri ama bi kabın 1 hafta dolu beklediği oluyor yemiyorlar.

Haklılık payın var fakat bir köpek sahibi olarak dediğiniz Türde yada köpeğime verdiğim yemeklerden sokaktakilere de verme gibi bir durumum yok .. Bir çok insanında öyle , kolay ve ucuz şeyler değiller.. Dersen ki kemik suyu ve ya o tarz bişi .. Onlarında uzun süreliği yok , kısa sürede donup yağları kaskatılaşıyor ..Bu da hayvanı zehirlemeye kadar gidebilir .. Bu kuru mamalar iişin kolay ve ucuz tarafı .. Herkes yardımcı olmuyor yardımcı olanlardan da hepsine kaliteli besin sağlamasını bekleyemezsin .. Bunlar ölmemeleri için damak tadlarını geliştirmek için değil ..

TÜM YORUMLARI OKU (8)