Haraç Almak İstedikleri Market Sahibine Güpegündüz Dehşeti Yaşattılar!

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bir marketi haraca bağlamak isteyen 4 kişi, ellerinde silah ve bıçaklarla market sahibinde saldırdı. Dehşet anları çevredeki vatandaşların telefon kameralarına yansırken, güpegündüz yaşanan olay vatandaşları tedirgin etti.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaşanan olayda, tekel işletmecisi Murat Sinan ile kendisinden haraç almak isteyen Ömer D., Kadir Nurullah D., Tarık Ö., Sezer K. ve Hamza A. arasında bir tartışma yaşandı. Bu tartışmanın ardından taraflar karakola götürüldü, ancak birbirlerinden şikayetçi olmadılar.

Aykırı'da yer alan habere göre, Ertesi gün, saldırganlar yine aynı yere gelerek Murat Sinan'ı dışarıya çağırdı. Dışarı çıkan Sinan, Hamza A.'nın pompalı tüfekli saldırısına maruz kaldı. Yaralanan Sinan, belinden çıkardığı silahla saldırgana karşılık verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kanlar içinde kalan Murat Sinan'ı tedavi altına aldı. Daha sonra hem Sinan hem de Ömer D. tedavilerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer saldırganlardan Kadir Nurullah D. ile Hamza A., silahlarıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındılar. İki diğer şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldılar.

Dehşet anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı 🎥 (⚠️ Görüntüler rahatsız edici olabilir! ⚠️)

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
17.08.2023

En büyüğü 22 yaşından 1 gün bile büyük değildir. Bunları yapan ana babayı sopalayacan asıl. Yazık bu çocuklar çok büyük bedel ödeyecek eğer bir abileri yoksa. Kimsede şikayetçi olmadıysa..

17.08.2023

onun bunun çocukları!!! delikanlısınız ya hemen bi de arabayla kaçıyorsunuz orospu çocukları!

17.08.2023

Ya işin artistliğin de değilim ama sıfır bir çakmaları döl israflarını kopartacaksın ya adamına denk gelmiyor ibneler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ