Haniye’nin Türkiye Turu: İsmailağa’yı da Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Türkiye'de Kuvayı Milliye ne ise Hamas da odur” dediği Hamas’ın lideri İsmail Haniye’nin Türkiye’deki temasları devam ediyor.

Haniye, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile makamında görüşme gerçekleştirmişti.

Haniye’nin, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İsmailağa lideri Hasan Kılıç için cemaate taziye ziyaretinde bulunduğu paylaşıldı.

Cemaatin kurucusu Mahmud Ustaosmanoğlu'nun torunu Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu, ziyareti şu sözlerle paylaştı

Hamas lideri İsmail Haniye ve beraberinde ki heyetle şeyhimiz Hasan efendi Hz. taziyesi için tekkemiz İsmailağa camiine teşrif ettiler, mübarek olsun.

👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Hamas’ın Lideri Haniye'nin Çocukları ve Torunları İsrail Saldırısında Hayatını Kaybetti
Hamas’ı İstanbul’da Ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İsrail’den ‘Türkçe’ Tepki: “Utanmalısın!”

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
26.04.2024

Tanrı sizi gorusun :p Artık yeni doğan torununa Erdoğan adını falan verir yoksa çok ayıp eder. Gitmeden de üçü beraber iki kola döksün allasen.

26.04.2024

Ha israilde ki köpekler ha ırk peşinde koşup nefret kusan köpekler farkınız ne? Şu adam 2 Hafta önce 2 evladını ve torunlarını şehid verdi. Şu adamda ki vakarın ve onurun 10 da biri sizde var mı? Özbek tekkesinden el almış İsmail Ağa üzerinden algı oluşturup, ortalığı velveleye vereceğinize Amerikada ki öğrencilerin şerefinin yarısı kadar şerefe sahip olunda bir sesiniz çıksın...

26.04.2024

Vicdanlı İnsan taklidi yapmaya devam mı ediyorsunuz.Dostunuz kankanız Putin Suriye'de 1 milyon insanı öldürdü,Ukrayna'da hala öldürmeye devam ediyor sesiniz çıktı mı ? Katil darbeci Sisi diyordunuz oldu değerli kardeşim Sisi sesiniz çıktı mı ? İrandaki şeriatçı rejim başörtüsüz sokağa çıkabilme hakkını savunan kadınları tutuklarken,öldürürken sesiniz çıktı mı ? Kendi ideolojinize yakın yobazları kendi çıkarlarınız doğrultusunda savunuyorsunuz o yüzden hiç duygu sömürüsü yapma boşuna,nickinin hakkını verip barbarları savunmaya devam et 😉

26.04.2024

bu 3lünün üzerinfe gezmek istiyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ