Hanımlar Buraya! Çeyizlerin Vazgeçilmezi Lif Modelleri ile Karşınızdayız

Her ne kadar bugünlerde düğünleri kına gecelerini doyasıya yaşayamasak da çeyizleri hep önceden hazır etmişizdir. Her evlenen gelinin illaki bir çeyizi bulunur. Tencereler, tabaklar, beyaz eşyalar diye liste uzar gider. Tabii en önemlilerinden lif modellerini unutmamak gerek. Örgüyü bilen kendi yapar bilmeyen sağdan soldan eşten dosttan edinir.

Belki hala çeyizini tamamlamamış evlilik kararı almamış olanlar vardır aramızda.

İşte onlara birbirinden güzel lif modelleri sunuyor, hatta örgü öğrenerek lif yapmak isteyenlere de harika bir site öneriyoruz: mimuu.com. Bu site ile harika işler ortaya çıkaracağınıza eminiz.

Örgü öğrenmeyi sadece çeyiz için düşünmeyin 😊 Örgü örmenin sağlık açısından faydaları da hafife alınmayacak kadar çok...

Stresi, kaygıyı azalttığı ve psikolojiyi düzelttiği, odaklanmayı artırdığı, hafızayı güçlendirdiği deneyen birçok kişi tarafından söylenmiştir. Bu sebeplerle de örgüye başlayabilirsiniz.

Örgü örmeye yeni başlamak isteyenlere kolay ve kısa sürede tamamlayabilecekleri lif modelleri ile başlamayı tavsiye ederiz. Diğer uzun modeller ile başlarsanız olası en ufak bir hata modelin tamamen bozulmasına sebep olur ya da bozulan kısma kadar çözülerek yeniden örülmesi gerekmektedir. Bu yeni başlayanlar için oldukça sıkıcı olacaktır. İşte bu yüzden lif modelleri diyoruz! 

Sizlerle sitede bulabileceğiniz birbirinden güzel lif modellerinden birkaçını da paylaşalım. Mimuu.com yardımıyla örgü örmeyi öğrenebileceğinizden eminiz, aklınıza takılan tüm soruları sorabilir ve daha birçok örgü modelleri görebilirsiniz.

Banyonun Yeni Çiftleri Gelin Damat Lif Modeli

Eldivensiz Lif Olur mu Hiç?

Bebek Yelek Modeli Tadında Lif Modeli

Bir Geline Bir Damada Takım Lif Modeli

Çevir Bakalım Çarkıfelek Lif Modeli

Duşta da Seni Düşünürüm Lif Modeli

Duştan Sonra Çiçek Gibi Olmak İsteyenlere Lif Modeli

Daha fazlası için mimuu.com 😊

Popüler İçerikler

Devasa Küpün İçinde 400 Bin İnsan Olacak! Suudi Arabistan Dünyanın En Büyük Binasını İnşa Ediyor
Ankara'daki Terör Saldırısında 'Z' Harfi Detayı: Rusya'da Kullanılan Bir Sembol!
İsrail İran'a Saldırı Başlattı: Tahran'da Patlama Sesleri Duyuldu!