'Hanımını ve Kızını Başka Erkeklerden Kıskanmayan Erkekler, Yani Deyyuslar Cennete Giremeyecek' Diyen Hoca

'Bir horoz bile kümesindeki tavukları kıskanı' diyen Muhammed Mustafa Korkmaz isimli hoca 'Deyyuslar cennete giremeyecek, 500 yıllık mesafeden duyulan cennetin kokusunu dahi alamayacaklar' dedi.

O hoca 'Deyyus kimdir?' sorusunu da şu şekilde cevaplıyor; 'Hanımını ve kızını başka erkeklerden kıskanmayan, sakınmayan erkeklerdir.'

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR

Sen alacaksin yani o kokuyu,sen gireceksin yani cennete öylemi.Bayılıyorum şu garantili konuşmalara,bunlar ordaysa ben gelmiyorum şahşen.

28.05.2022

Yeminle sen hakikatten gelme ...

Pasif Kullanıcı
27.05.2022

Ben bunlarla aynı cennette olmak istemiyorum

27.05.2022

Bunların cenneti başka bir şey.

27.05.2022

o.rospu çocukları da giremeyecek hoca.Oğlancılar da,senin gibi dini yalanlarına alet edenler de, kuran kursu, tarikat gibi yerlerdeki çocuk tacizcileri de gidemeyecek hoca. Her boku bilir gibi konuşup sanki oraları görmüş gitmiş gelmiş gibi vaaz vermeniz yok mu o kadar can sıkıyor ki. Cennet sanki var da sizin tapunuzda a.q.Çok meraklı isen gidip görmeye tez zamanda geber git bak bakalım var mı varsa da senin anlattığın gibi mi?

30.09.2023

Onedio hesabı hadisi yazmamış ben yazayım. Aslında hoca demiyor hoca hadisi aktarıyor yanlış ifade olmasın. Lafları kime söylediğinize dikkat edin lütfen. Hz.Muhammed (sav) Hadisi Şerifi "Üç kimse vardır ki, kıyâmet günü Allah onların tarafına bakmaz; anne-babasına âsî olan çocuk, erkeğe benzemeye çalışan kadın ve deyyûs."(Nesâi, Zekât 69) Ayrıca deyyusluk normal bir duygu değildir insan dediğin kıskanç olmalı. Küçük çocuk bile ailesini kıskanır. Annesini, ablasını, kız kardeşini... Küçükken geçirmiş olduğu bir travma sonrası ya da yetişkinlikte meydana gelen nefsi aşırı besleme davranışlarından dolayı böyle bir durum meydana gelmiş olabilir. Önemli olan yanlışlarımızı kabul edip değiştirmek için çaba harcamak.

TÜM YORUMLARI OKU (46)