Hanımcılık Kazanmış! Thor Filmindeki Öpüşme Sahnesinin Arkasındaki Detay Kalbimizi Eritti

'Thor: The Dark World' filminin öpüşme sahnesinde bir kriz ortaya çıkınca oyuncu Chris Hemsworth çözümü çok başka kişide bulmuş. TikTok'ta filmlerhakliydi sayfasının paylaştığı o detaya gelin hep birlikte bakalım.

2013 yılında vizyona giren 'Thor: The Dark World', adından da anlayacağınız üzere Marvel'ın en çok sevilen karakteri olan mitolojik tanrı Thor'un hikayesine dayanıyor.

Başrollerini Chris Hemsworth, Natalie Portman ve Tom Hiddleston'un oynadığı film, Kara Elfler evreni karanlığa çekmeye çalıştığı sırada Thor'un doktor Jane Foster ile birlikte kişisel ama bir o kadar da tehlikeli bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor.

Filmin her sahnesi güzel ve yer yer komik. Üstelik Chris Hemsworth ile Natalie Portman'ın uyumu da oldukça harika. Ama filmde öyle bir sahne var ki aralarındaki bu uyum sanki oraya taşınamamış. Öpücük çok başka yere gitmiş.

TikTok'ta filmlerhakliydi adlı profil, 'Thor: The Dark World' filmindeki öpüşme sahnesinin arka planından çok enteresan bir detay verdi. Chris Hemsworth, bu sahnede Natalie Portman ile öpüşecekken başka biriyle öpüşmek zorunda kalmış. Kim mi? İzleyip görelim:

Valla ne diyelim helal olsun Chris Hemsworth'e! Setteki öpüşme sahnesi krizine çözümü eşi Elsa Pataky'de bulmuş. Gerçekten çok yaratıcı ve romantik!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Marvel Hayranlarının Heyecanla Beklediği 'Kraven the Hunter' Filminden Gelen Fragman Görenleri Tatmin Etmedi
Vizyona Girsin Diye Merakla Beklenen 'Alien: Romulus' Filminin Şovu İzleyenlere Çığlık Attırdı
Başrolünde Theo James ve Elijah Wood'un Oynadığı Korku Filminin Fragmanı Dikkatleri Üzerine Çekti

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR

farkındamısınız onedio son günlerde başlık hilelerine başladı srf içerik okunsun diye başlığı nasıl cazip çekici yaparım ya kadınla ilgili yada erkekle ilgili bir başlıkmatarıö içeriği okutmak için

14.08.2024

Adamdır Chris

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ