Genetik Mühendisi Dilara Sarı'nın yaptığı birbirinden ilginç deneylere daha önce mutlaka denk gelmişsinizdir. Kendisi erkek sakalından havlulara kadar pek çok yüzeyin bakteri üretme oranını gösteren deneyler yaptı ve birçok kişiyi bu konuda aydınlattı. Dilara Sarı yine çok merak edilen bir konuyu ele aldı ve yine ilginç bir deneye imza attı.
Sarı hem kendi ağzından hem bir kedinin hem de bir köpeğin ağzından aldığı örnekleri besiyerine ekti ve 3 gün sonunda sonuçları karşılaştırdı. Çıkan sonuç pek çok kişiyi şaşırttı.
boşuna demıyoruz evde köpek olmaz dıye bahcen varsa o ayrı köpegın salyası pistir bilimsel olarakta kanıtlıydı bu zaten kedının sıfır bakterı çıkmasına ayrı sasrdım ama cok az olsada beklıyodum kedılere bı kez daha aşık oldum canlarım ciğerlerim
Akciğerden çıkan balgam endekste değilse en temizidir. Temizlik kavramı bakteri florası ile anlaşılmaz. Aksine daha çok mikrop olan daha temiz olabilir. Saçma komik
insan vücudunda bakteri olmayan tek organ kalın bağırsak