Hangi Dizileri Takip Ediyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan Favori Dizilerini Açıkladı!

Bilecik'te düzenlenen 'Kökümüz Mazide, Gözümüz Atide' programında gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, favori dizilerini açıkladı ve televizyon dizilerinin geldiği noktayı yorumladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün Bilecik'te düzenlenen "Kökümüz mazide gözümüz atide" programına katıldı ve çeşitli konularda açıklamalar yaptı.

Programda gençlerle bir araya gelen Erdoğan, altılı masayla ilgili "Size rağmen milletim hem aday yapacak hem de cumhurbaşkanı yapacak." ifadelerini kullandı.

Pelin Çift'in moderatörlüğünde Erdoğan, gençlerden gelen soruları da yanıtladı. Üniversite sınavına hazırlanan bir öğrenci, Erdoğan'ın favori dizisini sordu.

Erdoğan, "Şu anda da yine Ertuğrul'dan sonra malum devam ediyor. Şu anda Barbaros gündemde. Barbaros da bayağı ilgi odağı haline geldi, geliyor. Malum bir de Gönül Dağı var. Yani TRT olsun, ondan sonra diğer kanallarda bu eserler artık bayağı ilgi uyandırmaya başladı." dedi.

"Körfez'de, Latin Amerika'da özellikle bizim bu tarihi diziler çok ilgi uyandırıyor. Zannediyorum uyandırmaya da devam edecek. Çünkü şey istemeye başladılar. Yani bizden dizilerle ilgili anlaşma yapma yoluna gidenler var." ifadelerini kullandı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Dış Ticarette Açık Artarken Türkiye'nin Dizi İhracatı Rakamlarını Erdoğan Açıkladı!
Saraydaki İftara Katılan Abdülhamid Dizisi Oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Erdoğan Paylaşımı Tepki Çekti

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
30.01.2023

Bir önemimi var bakiyormus bakmiyormus.Milletin haline bakmayan dizilere bakacagini hic sanmiyorum.Bence Bakan Nebatiyi izlesin o basli basina kendisi bir dizi gibi. Yalan Rüzgari gibi....Nebati konussun yeter.

30.01.2023

Üniversite sınavına hazırlanan salağın sorduğu soruya bakın😖 Cumhurbaşkanım hangi dizi favoriniz 🤮🤮🤮🤮

30.01.2023

Düşünsenize şey diyormuş Elite var çok heyecanlı ona bakıyorum falan... " bakıyorum " şeklinde bı de sjdjdjd

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ