Hangi Deterjanı Kullanacaksın? Evinizdeki Hangi Alanını Temizlerken Ne Kullanmalısınız, Anlatıyoruz!

Ev temizliği, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam ortamı yaratmanın kilit unsurlarından biridir. Evimizin hangi bölümünü temizlerken hangi malzemeleri kullanacağımız, doğru ve verimli bir temizlik süreci için son derece kritiktir. Viking Premium ürünlerini kullanarak hem hijyen standartlarınızdan ödün vermemiş olursunuz, hem de sevdiklerinizin sağlığını riske atmamış olursunuz. 

Bu içerik 21.08.2023 tarihinde güncellenmiştir, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.”

Mutfak, evimizin en çok kullanılan ve en hızlı kirlenen alanlarından biridir.

Mutfak temizliği, özellikle tezgah ve ocak temizliği büyük önem taşır. Tezgah temizliğinde Turunç Bahçesi Mutfak Temizleyici Sprey oldukça etkilidir. 

Bunun yanında fırın ve ocak temizliği için ise özel yağ çözücü spreyler kolaylık sağlar. Kısa sürede yağları çözen Lavanta Bahçesi Yağ Çözücü Sprey, güçlü içeriği sayesinde zorlu lekelerin üstesinden gelmenize yardımcı olur.

Endüstriyel mutfaklarda ağır ve yanmış yağları temizlemek için geliştirilen Grill Fırın ve Yanmış Yağları Söken Temizlik Spreyi'ni de denemelisiniz.

Dilerseniz hem uygun fiyatlı hem de indirimli temizlik ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Banyo temizliği, evde hijyenin en önemli olduğu noktadır.

Zorlu lekelerin bulunduğu derz aralarını temizlerken çamaşır suyu ve fırça kullanabilirsiniz. Deterjanı fayans aralarına döküp fırça ile ovarak lekelerin çözünmesini sağlayabilirsiniz. Daha sonra temiz ve nemli bir bez ile fayans aralarını durulayabilirsiniz. Ultra Çamaşır Suyu Misk bu görev için yaratılmış.

Tuvalet temizliği için ise özel tuvalet temizleyicilerini kullanmakta fayda var. Wc Temizleyici Şeker Çamı'nı mutlaka denemelisiniz.

Oturma odası temizliği, evimizin genel görünümünü ve hijyenini etkileyen önemli bir faktördür.

Mobilya ve toz temizliği için çok amaçlı spreyleri ve nemli bezler kullanabilirsiniz. Zemin temizliği için ise yüzey temizleyicileri tercih edebilirsiniz. Yüzey Temizleyici Floral zeminlerinizi aşındırmayan formülüyle dikkat çekiyor. 

Çok Amaçlı Temizleyici Sprey Yasemin & Vanilya kullananların favorisi olmaya devam ediyor.

Gelelim, yatak odası temizliğinin nasıl olması gerektiğine.

Ev temizliği, özellikle yatak odası temizliği, zor ve yorucudur; tam yapılmadığında hem odanın şıklığı azalır hem de sizleri daha çok yorar.

Yatak odasının temiz olmasının en önemli adımlarından biri dolapların temizliğidir. Bunun için çok amaçlı temizleyiciler önerilir. 

Parke temizliğinde yarım kapak bitkisel içerikli bir çamaşır suyu kullanabilirsiniz. Bu uygulama var olan bakteri ve mikropların sonu olacaktır. Vegan Bitkisel Ultra Çamaşır Suyu imdadınıza koşuyor.

Dilerseniz hem uygun fiyatlı hem de indirimli temizlik ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Çamaşır yıkama sürecinde yumuşatıcı kullanımının kritik bir rol oynadığı bir gerçektir.

Soft Sensitive Çamaşır Yumuşatıcı, hassas ciltler için ideal bir seçenek olup, çamaşırlarınıza hoş bir koku ve yumuşaklık katmaktadır. Ancak, çamaşırlarınıza farklı bir dokunuş katmak isterseniz, Yumuşatıcı Allstar'ı da deneyebilirsiniz. Bu ürün, çamaşırlarınıza sadece yumuşaklık değil, aynı zamanda uzun süre kalıcı bir ferahlık da sağlamaktadır. Bu iki ürün, çamaşır yıkama deneyiminizi daha keyifli ve etkili hale getirecek mükemmel seçeneklerdir.

Deterjan ve yumuşatıcı kalıntılarının iz bıraktığı bu alanı temizlemek için ihtiyacınız olan malzeme...

onedio.com

Çamaşır makinesinin gözle görülür şekilde en çok kirlenen yerlerinden biri deterjan ve yumuşatıcı gözleridir. Aslında makinenin içi çok daha kirli olsa da ilk göze batan bu alandır. Temizliğinde ise Prof. Premium Genel Amaçlı Temizleyici'yi kullanabilirsiniz.

Bulaşıklarınızı doğru ve etkili temizlik ürünleriyle yıkıyor musunuz?

Bulaşık makinesinin performansını etkileyen faktörler arasında makinenin temizliği, yerleştirme şekli ve suyun kireç oranı bulunur. Ancak en önemlisi kullanılan deterjandır çünkü deterjan seçimi makinenin verimliliğini direkt etkiler. 

Bulaşık deterjanları mutfak araç gereç malzemelerine doğrudan temas ederek, yüzeylerde oluşan kirleri temizlemek için kullanılırlar. Ayrıca yağ gibi çıkarılması zor olan lekeler için bulaşık deterjanları içerisinde yağ çözücü özelliği olanları tercih etmenizde fayda var. Ellerinizin sağlığını da önemseyen Fesleğen Limon Sıvı Bulaşık Deterjanı'nı tercih edebilirsiniz.

Dilerseniz hem uygun fiyatlı hem de indirimli temizlik ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Sofralara ve sunumlara şıklık katan kristal eşyalar nasıl temizlenir?

onedio.com

Kristal eşyaların sayısına göre geniş bir kaba doldurduğunuz ılık suyun içine biraz çamaşır suyu ilave edip kristal bardaklarınızı içinde bekletebilirsiniz. İyice duruladıktan sonra kurumaya bırakabilirsiniz. Eğer kireç varsa yumuşak, hafif nemli bir bezle silebilirsiniz. Vegan Bitkisel Ultra Çamaşır Suyu'na bir şans verin.

Beyaz tül, bembeyaz tül! Perde temizliğini de belirtmesek olmazdı.

Bir gün önceden perdelerinizi bir kovaya koyun. Üzerini geçecek kadar su ve sonrasında Toz Soda Matik Deterjan'ı ekleyin. Ertesi gün normal bir şekilde makinede yıkayın. Bembeyaz tüyler sizinle olacaktır.

Ev temizliği, hem düzenli bir program dahilinde hem de doğru temizlik malzemeleri ile gerçekleştirildiğinde daha verimli ve pratik bir süreç haline gelir.

Her bir mekan için özel olarak tasarlanmış Viking markasına ait temizlik ürünlerinin kullanımı, temizlik sürecini basitleştirirken aynı zamanda daha sağlıklı ve hijyenik bir yaşam alanı oluşturmanın anahtarını sunuyor.

Dilerseniz hem uygun fiyatlı hem de indirimli temizlik ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu arada çok avantajlı bulduğum Premium üyeliğinden de hızlıca bahsetmek istiyorum. Hepsiburada Premium ile Bedava kargo, Blutv üyeliği, %3 Hepsipara ve daha birçok ayrıcalığı yakalayabileceğini biliyor muydun? Üstelik ilk ay sadece 1 TL. Üyelik detayları için buraya tıklayın.

Son Dönemlerin En Çok Tercih Edilen Bardak Takımları
Patili Dostlarımızın En Temel İhtiyacı: Kedilerin Ayıla Bayıla Yediği En Sevilen Kedi Mamaları
Kamp Yapmayı Sevenlere Hayatı Kolaylaştıracak Mükemmel Ürün Önerileri
Evinizin Kötü Görünen Yerlerinden Dertlenmeyi Bırakın ve Bu Küçük Dekorasyon Hilelerine Bakın!
Alaturka Tuvaletini Kullanmayanlar İçin Harika Çamaşır Odası Önerileri

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!