Hangi Aşılar Onaylı? 'AB, Sınırlarını İki Doz Aşısı Tamamlananlara Açma Kararı Aldı'

AFP ajansının aktardığı habere göre, Avrupa Birliği (AB) sınırlarını 'tam olarak aşılanmış' kişilere açma konusunda anlaşmaya vardı.

AFP'nin bildirdiğine göre, Avrupa Birliği, iki doz koronavirüs aşısı tamamlanan ziyaretçilere kapılarını açma kararı aldı.

4 aşı onaylı

AB’nin şimdilik onayladığı aşılar BioNTech-Pfizer, Moderna, AstraZeneca ve Johnson and Johnson. Johnson and Johnson aşısı tek doz olarak uygulanıyor. Avrupa İlaç Ajansında (EMA), Curevac, Novavax ve Sputnik V aşısının ön değerlendirme süreçleri de devam ediyor. Bu aşılar için henüz onay başvurusu yapılmadı.

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
19.05.2021

Genetikli menetikli asilari olmadan yasam yok diyorlar. Asi olmayan sicmaya gidemeyecek sonunda. Hayir elli kere korona kapmis atlatmis yada 50 tane koronalidan korona kapmamamis insan neden asi olsun ki? Ya bagisikligi yerinde kuvvetinde olan? Bi de el kadar bebelere de yaptirilsin diyorlar? Bilim bilim al sana bilim. İlla bi seylere tapmasi gerekiyor insanlarin, bilim de degisir ama o an ne deniyorsa tapiyor insanlar. Hop eve kapan hoop bu asiyi ol, orada dur seyahat edemezsin, bu hafta icki icmek yasak, avmler acik ama kafeler kapali, ucaga tiklim tiklim binebilirsin ama sehirici otobuse dolmusa 4 yasindaki beben binemez. Mantik yok ulkenin en tepesinden en dibine kadar. Kaybolduk bokumuzda boguluyoruz. Aa bi de esnafa bir defacik uc bes bi sey vermeye tenezzul ettiler. Yiyin gari

19.05.2021

BioNTech aşısını olanlar artık Avusturya Fransa İspanya turu yapar :D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ