Hanefi Avcı, HÜDA-PAR-Hizbullah İlişkisini Açıkladı: 'Örgüt Yönetiyor'

Emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, HÜDA-PAR-Hizbullah ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hizbullah'ın ilk dönemlerde yer altına çekilerek legalleşmeye çalıştığını belirten Avcı, 'ilk olarak dernek kurdular, dernekleri de Hizbullahla ilişkili olduğu için kapatıldı. Daha sonra şimdiki partileşme süreci başladı. HÜDA-PAR'ın kurucu felsefesi, inancı, kurucuları birebir aynıdır' ifadelerini kullandı.

'HÜDA-PAR legal faliyet yürütüyor'

Emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, HÜDA-PAR-Hizbullah ilişkisi ile ilgili sunucu Fatma Karaağaç'a değerlendirmelerde bulundu. Hizbullah'ın ilk dönemlerde yer altına çekilerek legalleşmeye çalıştığını belirten Avcı, 'ilk olarak dernek kurdular, dernekleri de Hizbullahla ilişkili olduğu için kapatıldı. Daha sonra şimdiki partileşme süreci başladı. HÜDA-PAR'ın kurucu felsefesi, inancı, kurucuları birebir aynıdır' ifadelerini kullandı.

'Arka tarafta yine gizli olan örgüt onları yönetiyor'

Avcı'nın Hizbullah'la ilgili açıklamalarının devamı şu şekilde: 

'Hizbullah'ın ideolojisini anlatıyorlar ve kendileri de zaten o örgütten gelmiş, ondan etkilenmiş, onların çevresinden gelmiş insanlar. Kendi çevrelerinde de böyle biliniyorlar. Bir Hizbullah var, yer altı teşkilatı halen var. Bir de onun yönettiği HÜDA-PAR... HÜDA-PAR legal faliyet yürütüyor. Arka tarafta yine gizli olan örgüt onları yönetiyor, yönlendiriyor.'

Hanefi Avcı'nın açıklamalarının tamamı için 🎥

İlginizi çekebilir👇

Domuz Bağlı Cinayetler, İşkenceler... Bir Döneme Korku Salan 'Hizbullahçılar' Kimler?

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Özgür Özel'in "Arapça Tabelalara Karışmayın, Arapça Kur’an Dilidir” Açıklaması Gerçek mi?
YORUMLAR
28.03.2023

yeni bir Kandırıldık geliyor... loading....

bizimki kadar terörle içiçe siyasi partisi bulunan başka ülke var mı acaba?

28.03.2023

"Yok dendi, yok dendi,bize yok dediler " - D.B.

Devletcan Burmaz

29.03.2023

HDP yi PKK yönetmiyor mu eğer yönetmiyorsa neden çoğu ilçe teşkilatlarında Apo posterleri var? neden terör örgütü seçmek zorunda bırakılıyoruzki iyi terörist mi olur sizinle aynı görüşü savunan teröristler sivil halkı öldürünce birden nasıl kahraman olabilir? Nasıl HÜDA-PAR ın Hizbullahla politik kolu olduğunu biliyorsak HDP nin de PKK nın siyasi kolu olmadığını inkar etmek politik yobazlıktan başka bişey değildir. Ben terörist sevici değilim bu yüzden ilk turda Sinan Oğan ı destekliycem 2. turda mecburiyetten sadece bu adamlar gitsin diye KK ye oy vericem.

TÜM YORUMLARI OKU (16)