Hande Yener Sözünü Tuttuğu ODTÜ'ye Ücretsiz Gelmediğini İddia Eden Kullanıcıya Tokat Gibi Cevap Verdi!

Rektörlük tarafından yasaklanan geleneksel Bahar Şenliği Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencilerinin tepkilerini toplamıştı. Kendi şarkıları eşliğinde eğlenen öğrencilere verdiği sözü tutarak ODTÜ'de konser veren Hande Yener bir takipçisinin 'parasız gelmemiştir' yorumuna sessiz kalamadı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde her yıl düzenlenen geleneksellemiş bahar şenlikleri bu sene engel yedi. ODTÜ öğrencileri, rektörlükten şenliğe izin gelmeyince kendi şenlik ortamlarını kurmuşlardı.

Öğrencilerin kendi şarkılarıyla eğlendiğini gören Hande Yener ise yaşananlara kayıtsız kalmayarak gençlerle seve seve buluşabileceğini açıklamıştı.

Detayları da burada vermiştik:

Hande Yener'den Rektörlüğün Yasakladığı Bahar Şenliğini Kendileri Düzenleyen ODTÜ Öğrencilerine Tam Destek!

Ünlü şarkıcı, daha sonra da menajerinin ODTÜ öğrencileriyle görüşmek istediğini belirterek gönüllü konser paylaşımıyla büyük alkış toplamıştı.

Sözünün eri olduğunu gösteren Hande Yener, soluğu Ankara'da alarak öğrencilerle buluşarak verdiği konserle gönülleri fethetti.

👇🏻👇🏻

Hande Yener Sözünü Tuttu: ODTÜ Öğrencileri ile Doyasıya Eğlencenin Tadını Çıkardılar

ODTÜ konseri sonrası trendlere yerleşen Hande Yener'in ücretsiz konser verdiğine inanmayan bir kullancı ise "Muhtemelen danışıklı dövüş" diyerek sert çıktı.

twitter.com

Sosyal medya kullancısının söz konusu tepkisini görmezden gelmeyen Yener de "Bunlar faşist laflar!" ifadelerini kullanarak tokat gibi cevap verdi.

x.com

Siz Hande Yener'in cevabı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlara bekliyoruz...

İlginizi Çekebilir

Cem Yılmaz, Eski Eşi Ahu Yağtu'ya "Bedavacı" İması Yaparken Ayrıldığı Aşkı Necla Karahalil'i de Toprağa Gömdü
Kadir Doğulu "Kadir Doğulu ve Tarikat İçin" Denilerek Darp Edilen Onur Akay Sorusunda Sadece Gülümsedi
Aşk-ı Memnu, Ezel, Leyla ile Mecnun: Mutlu Sonla Bitmesini İstediğimiz Diziler İçin Yapay Zeka Harekete Geçti!

Popüler İçerikler

Tepkiler Büyüyor: Mustafa Sandal'dan Arda Güler'in Elinden Forma Alan Montella'ya Zehir Zemberek Sözler!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: “3. Dünya Savaşı Riski Var”
A Milli Futbol Takımımız Çekya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Son 16'da!
YORUMLAR
16.06.2024

Cevap vermeye bile değmez.Bu tür kakalaklar herkesi kendi gibi zanneder.Düzenden birşekilde beslenir ; yaptığı en ufak şeyin altında mutlaka menfaat beklentisi vardır. İnanmazlar iyiliğe, karşılıksız sevgiye..Helal sana Hande Yener...Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.Bu karanlık zihinler böyle böyle yok edilir..herkes elinden geldiğince çaba sarf ederek...Hz.İbrahim yanarken 1 damla su taşıyan karınca misali..maksat safımız belli olsun...

16.06.2024

Böyle kör cahillere kapakta yapsan yine anlamaz..

hande yener hiç tarzım değil ama canlı izlemek istediğim bir ekibi var. bass gitarı youtube da izlediğim kadarıyla harika görünüyor oraya bi bakmam lazım, kaliteli müzik yapan adam az şu günlerde

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ