Hande Yener'den Yine İddialı Seçim! Taytına Ödediği Para 587 Euro...

Hande Yener son dönemlerde iddialı ve cesur kıyafetleriyle gündeme geliyor. Hande Yener'in sahne için seçtiği tulum benzeri kostüme ödediği para dudak uçuklattı. Switch, İstanbul'un en turistik yerlerinden biri olan Süleymaniye’de görkemli bir gece ile kapılarını açtı. Muhteşem atmosferde Hande Yener, verdiği konserle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sesi kadar her zaman iddialı ve cesur kıyafetleri ile de dikkat çeken popçu, sahne kostümüyle yine büyüledi. İşte o fotoğraflar...

Popçu Hande Yener, dün akşam İstanbul Süleymaniye'de yeni açılan bir mekanda dinleyicileriyle buluştu. Yener, sahnedeki performansı kadar iddialı kıyafetiyle de adından söz ettirdi. Hande Yener sahne için seçtiği tulum benzeri kostüme 1087 Euro ödedi.

Sahne öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yener, rapçi Tepki ile yapacakları ikinci şarkısının da müjdesini verdi.

Konser boyunca bitmeyen enerjisiyle sürekli dans eden Yener, güzel fiziğini ön plana çıkaran bir sahne kostümü seçti.

Sahneye cesur kıyafetiyle çıkan Hande Yener'e hayranları 'Hande cesaretine hayranız'' diyerek seslendi. Yener ise bu seslere karşılıksız kalmadı ve 'Ben cesur yüreğim' diyerek kahkaha attı.

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Thierry Mugler’in özel tasarım taytına 587 euro (7300 TL) ve body'e ise 500 euro (6 bin 250 TL) ödedi.

Gecenin DJ'liğini oğlu Çağın Kuluçoğlu üstlenirken Hande Yener, sahnede kendisine eşlik eden iki dansçısını corona virüse yakalandığını açıkladı. Dansçıları olmadan sahneye çıkan başarılı popçu, “Korona virüsten korunmak için kendisinin her zaman dikkatli olmaya çalıştığını” belirtti.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Edis'i tebrik ettiğini söylemişti.

Şarkıcıların arasında başarıların görmezden gelindiğini söyleyen Yener, 'Bugün Edis'i tebrik ettim. Zirvedekiler listesinde birinci olmuş. Çalışan kazanır. Biz de çok çalışıyoruz. 2021'de çok fazla konsere gittim. 2022'ye güzel bir şampiyonlukla giriyoruz.' dedi.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
YORUMLAR
26.12.2021

Bu duruma ciddi üzülüyorum. Hayatımı kurtarmak için eşek gibi koşturmak zorundayım ve 2 euro bile benim için büyük mesele. Bu kişi bu parayı çar çur edebiliyor ama yani stylingdir marketingdir diyelim şık olsa ününü canlı tutuyor vs diyeyim bu iğrenç poşete bu parayı vermesi çok üzüyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ