Hande Yener'den Sokak Hayvanlarıyla İlgili Duyar Dolu Paylaşım Geldi: ''Allah'ım Herkese Vicdan Ver''

Hande Yener, yeni hitleriyle olduğu kadar eski şarkılarıyla da son günlerde sık sık gündeme gelmekte. Gerek sahne şovlarıyla gerekse de hayranlara olan yaklaşımıyla son dönemlerde sosyal medya kullanıcılarının göz bebeği oldu.

Kendisi yıllardır Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden. Seyircileri için her yıl üzerine biraz daha katıp sahne şovlarını bir üst seviyeye taşıyan Yener, hayranlarına yeri doldurulamaz bir seyir zevki yaşatıyor.

Yarattığı yepyeni ve marjinal Hande Yener tarzıyla, birçok farklı yerde sahne almaya devam ediyor kendisi. Hatta geçtiğimiz günlerde ODTÜ'lü gençlerle bir araya gelmiş, unutulmaz hitlerinden ''sopa'' isimli şarkısını arabasının üzerine çıkarak söyleyip gündem olmuştu hatırlarsanız.

''Bu eğlenceli anların yorgunluğu anca çıkar'' demiş olmalı ki kendisi Belek'te bir otelde tatil yapıyor şimdilerde.

Son günlerde gündemden düşmeyen Yener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına ''bu kadını sevmekte haklıymışız'' dedirtti.

Sokak hayvanlarını unutmayan Hande Yener'in ''Allah'ım herkese vicdan, merhamet ver'' dediği paylaşımı ise bu şekildeydi;

Bakabileceğiniz diğer içerikler;

Kızıyla Yazın Keyfini Çıkartmak İçin Bodrum'a Giden Yeşim Salkım'ın Tatili Zehir Oldu: ''Dışardan Yemeyin''
İrem Derici Konserinde ''Kudurtma Makinesi''ne Dönüştü: Yaptığı Açıklamalarla Adeta Düşman Çatlattı!
Hülya Avşar'dan Kilosuyla İlgili Yapılan Yorumlara Yanıt Gecikmedi: ''Hiçbiri Gerçek Görüntü Değil Aslında''

Popüler İçerikler

Misafirlikte Önüne Koyulan Yemeği Beğenmeyen Twitter Kullanıcısına Tepki Yağdı
Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın Annesi Denizde Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti
“Gerçekten Gözümüzde Büyütmüşüz”: Gülse Birsel’in Yeni Kitabında Bazı Kadınları Yermesi Fena Kızdırdı!
YORUMLAR
25.06.2024

Sayın Hande abla, inan ki müziğini ne kadar dinlemesem de oldu bitti kanım sana hep cıvıdı, kibir yok küstahlık yok ego yok sende ama o diğer irem dericiydi demet akalındı falan gördükçe sinirlerim köpürüyor ama sana karşı hiç öyle olmadım, tanımadığım birini en başta ya çok severim ya hiç sevmem, bu konuda hislerim kaslıdır sana hiç tilt olmadım demek ki yanılmamışım, hayvanlara karşı tutumunu da görünce daha çok sevdim seni, yolun açık ve aydınlık olsun ağzına yüreğine sağlık, seninle kırk gün kırk gece gurur duyarım, etraftaki tüm sesleri kısar öyle duyarım, çok duyarlıyım bu konuda 😉

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ