Hande Sarıoğlu'na Jartiyer ve Siyah Parlak Topuklu Ayakkabı İsteği: "Öğrenciyim Abla Ne Olur"

Yaptığı oryantal dans sonrasında Haber Türk'teki işinden kovulan Hande Sarıoğlu, sonrasında Youtube'a giriş yapmış ve oldukça sevilmişti. Youtube programında kullandığı sözler ve dikkat çeken hareketleriyle sık sık gündeme gelen Sarıoğlu geçtiğimiz gün bir hayranın ilginç isteğini sosyal medya hesabından paylaştı. O isteği ve Sarıoğlu'nun cevabını merak edenleri şöyle alalım 👇🏻

Eski spor spikeri Hande Sarıoğlu'nun Youtube kanalında yaptığı şovları görmeyen ve duymayan kalmamıştır diye düşünüyoruz.

Giydiği külotlu çoraplarıyla da gündem olan Sarıoğlu, her hafta bir takipçisine çoraplarını hediye edeceğini açıklamış ve bir yayınında da bunu gerçekleştirmişti.

Burada anlatmıştık👇🏻

Hayranlarına Giyilmiş Külotlu Çoraplarını Hediye Eden Hande Sarıoğlu'nun Tir Tir Titreten Videosu Olay Oldu!

Ünlü spiker en son hayranı olduğu Gülşen'e methiyeler düzmüş ve ardından Gülşen'i taklit ettiği dans videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak ortalığı kasıp kavurmuştu.

Detaylar burada👇🏻

Gündemden Düşmeyen Hande Sarıoğlu'nun Hayranı Olduğu Gülşen'in Lolipop Şarkısıyla Dans Ettiği Anlar Olay Oldu!

Sarıoğlu bu kez bir takipçisinin enteresan isteğiyle gündeme geldi. Öğrenci olduğunu söyleyen takipçisi Hande Sarıoğlu'ndan jartiyer çoraplı ve parlak topuklu ayakkabılı bir bölüm çekmesini istedi.

Ayaklarını çıkarıp kameraya doğru göstermesi ve topuklu ayakkabıların tabanının pembe veya kırmızı olmasını içeren bu istek oldukça ilginç gelirken Sarıoğlu ise "Seviyorum sizi ulen" yorumunda bulundu.

İşte Hande Sarıoğlu'na gelen o ilginç soru👇🏻

Popüler İçerikler

Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı