Hande Fırat Canlı Yayında Melih Yiğitel’e Ateş Püskürdü: “Telefonu Kafana Yersin”

CNN Türk'te Gece Görüşü adlı programı sunan Hande Fırat canlı yayında kadınlar hakkında çirkin imalar yapan gazeteci Melih Yiğit'e sinirlenerek 'Telefonu kafana yersin' dedi. O anlar sosyal medyada gündem oldu. 

Gazeteci Hande Fırat programında Defne Samyeli üzerinden kadınlar için çirkin bir imada bulunan gazeteci Melih Yiğitel'e ateş püskürdü. Melih Yiğit, eski haber spikeri Defne Samyeli'nin şarkıcılık yapmasını "Ağır başlı işler yapsınlar" diyerek eleştirdi. Bu sözlere Hande Fırat'ın yanıtı ağır oldu.

İşte canlı yayında yaşananlar…

Yaşananların ardından Defne Samyeli Melik Yiğitel'e okkalı bir yanıt verdi:

Defne Samyeli Canlı Yayında Çirkin İfadeler Kullanan Melik Yiğitel'e Tokat Gibi Bir Yanıt Verdi!

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Topuklu Ayakkabısı Göze Batmıştı: Photoshop İddiasıyla Dillere Düşen Sinem Kobal Meseleye Son Noktayı Koydu!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
12.08.2023

bozuk saatin doğru gösterdiği anlardan

12.08.2023

az bile söylemiş

13.08.2023

Ülkemiz Norveç gibi sorunsuz bir ülke olduğu için prime time TV ekranlarına çıkan "haber kanalı" yorumcuları böyle önemli konulara değiniyor. Dünyanın açık ara en çok mülteci bulunduran ülkesiyiz. 12 milyon mu 15 milyon mu bilmiyoruz, kimi hindu kimi yamyam kimi bilmem ne bela tek sıra yürüyerek giriyor. Enflasyonda dünya zirvesindeyiz hala halkı aptal yerine koyum enflasyon %40 diyorlar, 2 ayda TL çakılmış dolar 19dan 27TLye gelmiş, Mazot 18den 37oldu hala artırıyorlar, Dünyada verginin vergisini ödeyen tek ülke olmamız yetmezmiş gibi ödediğin vergiyi bi daha öde diyorlar, bir koyun da çıkıp yok artık demiyor. Çok şükür diyoruz ülkenin derdi Defne Samyeli şarkı söylemiş!

TÜM YORUMLARI OKU (34)