Hande Erçel'in Sosyal Medya Paylaşımı Olay Oldu! Hayranlarından "Günden Güne Güzelleşiyor" Yorumları...

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Amerika tatili sonrası İstanbul'daki hayatına tam gaz devam ediyor. Gündelik hayatına ve işlerine geri dönen Erçel'in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar takipçileri ve hayranları tarafından son derece ilgi çekiyor. Ev halinde paylaştığı pozuyla çok kısa bir sürede yarım milyon beğeni elde eden güzel oyuncuya takipçilerinden yorum yağdı. Güzelliği hakkında konuşulan Hande Erçel'e hayranları 'Günden güne güzelleşiyor' yorumlarında bulundu. İşte Hande Erçel'in ev pozu...

Amerika'ya tatile ve kısa bir eğitime giden Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla uzun bir süre gündemden düşmemişti. İstanbul'a dönen güzel oyuncu günlük rutinine ve yaşantısına döndüğünü söylemesinin ardından ev haliyle verdiği pozu sosyal medya hesabına yüklemesi ile olay oldu. İşte Hande Erçel'in ev pozu...

Ev Halleri Beğeni Rekoru Kırdı

Geçtiğimiz günlerde tatil için New York'a giden Erçel, orada da birbirinden iddialı pozlara imza atmıştı. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan güzel oyuncu bu kez evinden bir fotoğraf paylaştı. Doğal haliyle poz verdiği anları yayınlayan Erçel'in paylaşımına dakikalar içinde beğeni yağdı. Güzel oyuncunun ev pozu kısa süre içinde bir milyona yakın beğeni aldı.

Günden Güne Güzelleşiyor

Hayranları ise genç oyuncunun paylaşımına kayıtsız kalmadı. Hayranları Erçel'e 'Günden güne güzelleşmek' tarzında yorumlar yaptı.

Hayatımın Dönüm Noktası "Selin"

Hande Erçel, yaptığı röportajda da hayatının dönüm noktası olan olayla ilgili konuşmuştu. Erçel, 'Güneşin Kızları'nda canlandırdığım 'Selin' karakteri kariyerimin dönüm noktası. Selin'den sonra hayatım hiç eskisi gibi olmadı' ifadelerini kullanmıştı.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
YORUMLAR
07.11.2021

Evet makyaj için iki buçuk saat harcayıp ev hali diye paylaşırlar...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ