Hande Erçel'in Hindistan Gezisinden Paylaştığı Dans Videosu "İnsan Hiçbir Yerde mi Oynayamaz?" Dedirtti

Hande Erçel, bir etkinlik için gittiği Hindistan'da poz üstüne poz paylaştı. Oynadığı bir videosunu paylaşan Hande Erçel'e 'insan hiçbir yerde mi rol yapamaz?' yorumları gecikmedi.

Hayatımıza 2014 yılında giren Hande Erçel, kariyerine başladığı günden bu yana gerek oyunculuğu gerek özel hayatı gerek ise stili yüzünden binbir çeşit eleştiriye maruz kalan isimlerden bir tanesi.

Ünlü oyuncu en son rol aldığı "Bambaşka Biri" dizisindeki performansı ile eleştiri yağmuruna tutulmuştu hatırlarsanız. Sonra da Erçel'in aşk haberleri gündemde bomba etkisi yaratmış ve ünlü oyuncunun ilişkisini eleştirmeyen kalmamıştı.

Geçtiğimiz yıl Hakan Sabancı'yla aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel, magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Daha sonra gelen evlilik haberleri ise ipin ucunu iyice kaçırdı...

Çünkü Erçel'in Sabancı'lara gelin olmak için oyunculuğu bıraktığı da iddia edildi, ünlü oyuncunun okula geri dönme kararının "Sabancı kurallarına uymaya çalışması" olduğu da...

Kendini bir anda sanata adayan, Instagram profilinden oyuncu ibaresini kaldıran ve okuluna ani bir dönüş yapan Hande Erçel, bu iddiaları güçlendirmedi desek yalan olur.

Her hareketi magazin gündeminin zirvesine yerleşen ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde katıldığı Paris Moda Haftası'nda güzelliğiyle herkesi büyülemişti hatırlarsanız.

Bu yıl gezmelere doyamayan hande Erçel'in moda haftasından dönmesiyle yeniden yurtdışına çıkması ise bir oldu. Hindistan sokaklarını dolaşan ünlü oyuncu Mumbai karelerini art arda yayınladı.

Dans ettiği bir videosunu da takipçileri ile paylaşan Hande Erçel'e "insan hiçbir yerde mi oynayamaz?" yorumları gecikmedi.

İşte o anlar 👇🏻

Gelin Hande Erçel'in dans videosuna kim ne demiş bir de ona bakalım!

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

Siz Hande Erçel'in dans videosunu beğendiniz mi? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yıllara Meydan Okuyan Güzelliğiyle Meşhur Defne Samyeli'nin Asansör Pozları "Ne Yiyip Ne İçiyorsun" Dedirtti
Gündemsizlik Derdine Düşen Hadise Sansasyon Yaratan Sırt Dekolteli Pozlarını Yeniden Paylaşmaya Karar Verdi
Deniz Bağdaş Sahneden Düşerek Kaburgalarını Kıran Eşi Özgür Turhan'ın Güncel Sağlık Durumunu Açıkladı

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
YORUMLAR
06.03.2024

oyunculuğu berbat olmasına berbat da, daracık arabanın içinde daha nasıl dans etmesini bekliyorduz bilemedim doğrusu🤔

06.03.2024

Arabanın içinde gayette güzel dans ediyor, ekstradan sizin gibi kıskananları çatlatıyor daha ne olsun, tam bir kraliçe

Kıskanmak mı? Zerre kıskanıyorsam ne olayım? Hatta kıskanmak bir yana dursun, her gün görmekten dolayı kendisini tanımadığım halde o kadar bıktım ki o kadar olur.

06.03.2024

güzel de değil ki amk, burnu ve agzı arasında çok az mesafe var. gülünce çirkin oluyor. trnin en büyük balonu. sabancılar da cidden vizyonsuz ha, bundan önce de cicişlerle takılıyorlardı.

07.03.2024

HER TARAFI ESTETİK YAW...

TÜM YORUMLARI OKU (13)