Hande Erçel'in Hamile Olduğu İddialarının Ortaya Atılmasına Sebep Olan Kadın Doğum Doktoru Açıklama Yaptı!

Oyunculuk performansı, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden hiç düşmeyen Hande Erçel'in kadın doğum doktoru Yusuf Olgaç'la pozu ortalığı karıştırmıştı! Doktordan açıklama geldi...

Hande Erçel, güzelliğiyle, sosyal medya paylaşımlarıyla, yer aldığı projelerle ve özel hayatıyla sosyal medyanın göbeğinde yer alan ve sık sık da gündem olan isimlerden biri.

Son zamanlarda çok konuşulmasının sebebi ise Burak Deniz'le beraber rol aldığı ve yakın zamanda final kararı veren Bambaşka Biri dizisindeki performansı👇

Ve bir yılı aşkın süredir Hakan Sabancı'yla yaşadığı aşk! Başlarda görüntülenmekten çok hoşlanmadığını bariz belli eden çiftimiz hala çok gerekmedikçe birbirlerinin yüzünün gözükmediği paylaşımlar yaparak aşklarını hepimiz için taze tutuyor biliyorsunuz!

Bu sene o kadar şok ilişkilere tanıklık ettik ki Hande Erçel ve Hakan Sabancı'ya çoktan alıştık. Alışmayı da geçtik hatta! Sosyal medya kullanıcılarının bir sonraki hedefi çifti en yakın zamanda nikah masasında görmek.

Belki denk gelmişsinizdir, geçtiğimiz günlerde @magazinane adlı hesap, Hande Erçel ve kadın doğum doktoru Yusuf Olgaç'ın bir fotoğrafını paylaşarak "Hande Erçel hamile mi?" iddiasını oraya atmıştı.

@magazinane'nin görüntüsünü aldığı üzere hem Doktor Yusuf Olgaç'ın Hande Erçel'le beraber pozunu paylaşması hem de o fotoğrafı bir fan hesabının paylaşması üzerine alevlenen hamilelik iddiası "Acaba mı?" dedirtmiş, hatta dizisinin de bu yüzden final yaptığı söylentileri dolaşmaya başlamıştı.

Hem kadın doğum doktoru Olgaç, hem de fan hesabı iddialardan kısa bir süre Hande Erçel'li paylaşımı kaldırdı.

Geçtiğimiz saatlerde ise devreye doktor girdi ve konuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

@magazinane'nin iddiasını paylaşan Doktor Yusuf Olgaç, fotoğrafın "Hastanede tamamen tesadüfi bir karşılaşmada" çekildiğini vurguladı.

Ardından da nereden tanıştıklarını belirtmek istercesine, Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in kızı Aylin Mavi'nin doğum videosunu "ortak hikayemiz" diyerek paylaştı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Sene Sonu Gelmeden Taro Emir Hakkında Yepyeni Bir Aşk İddiası Geldi!
Yeni Yıl Ruhuna Hızlı Giren Özge Ulusoy'un Kırmızılar İçindeki Pozları Çok Konuşuldu
Yeni Sevgilisi Gökhan Fırat'la Motor Gezmesine Çıkan İrem Derici, Yine ve Yeniden Aşka İnandırmaya Yemin Etti

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
YORUMLAR
12.12.2023

Allah aşkına şu kadını birisi anasının vajinasına geri soksun ya, hiç bir anlamı yok varlığının.

13.12.2023

Böyle bir yorumu hem bir kadına hem de ölmüş annesine yapan ve bunu beğenen insanların varlığı insanlık ve medeniyet tarihi için büyük bir kayıptır. Atomu mu parçaladınız, dünyayı mı kurtardınız, sosyal medya da insanlara zorbalık yapmak dışında dünyadaki varlığınız hissedilmemiş, bence sizin yerinize nesli tükenen hayvanlara şans verilse daha iyi olur.

Hekimin hastayla ilişkisi "boğulan insanı kurtarmak" şeklinde hassas bir düzeyde olmalı. Hekim hastayla bi ayağı kıyıda, yani hastayla arasına seviye koyarak ama bir ayağıda suda yani şefkatli ve empatik kurarak ilişkisini sürdürmeli. Yani samimiyetin dozunu ayarlamalı, yüz göz olmamalı. Aksi halde; hastası ya da hekim zarar görür. Sayın doktorumuzu uzman yapan hocası üzülmüştür bu haberi görünce.

13.12.2023

Handeyi es geçiyorum, şu algıya takılıyorum. Kadın doğum doktoruna sadece hamileyken mi gidilir?

TÜM YORUMLARI OKU (21)