Hande Erçel'in Arzu Sabancı'dan Ban Yeme Garantili Son Pozları Sosyal Medya Kullanıcılarını İkiye Böldü!

Gezdiği, giydiği her şey oynadığı her rol eleştiri malzemesi olan Hande Erçel, son pozları ile sosyal medyayı yine salladı. Erçel'in son pozlarını beğenen kadar eleştiren de oldu.

Hayatımıza 2014 yılında giren Hande Erçel, kariyerine başladığı günden bu yana gerek oyunculuğu gerek özel hayatı gerek ise stili yüzünden binbir çeşit eleştiriye maruz kalan isimlerden bir tanesi biliyorsunuz.

Ünlü oyuncu en son rol aldığı "Bambaşka Biri" dizisindeki performansı ile eleştiri yağmuruna tutulmuştu hatırlarsanız. Sonra da Erçel'in aşk haberleri gündemde bomba etkisi yaratmış ve ünlü oyuncunun ilişkisini de eleştirmeyen kalmamıştı.

Geçtiğimiz yıl Hakan Sabancı'yla aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel, magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Çünkü Erçel'in Sabancı'lara gelin olmak için oyunculuğu bıraktığı da söylendi, ünlü oyuncunun okula geri dönme kararının "Sabancı kurallarına uymaya çalışması" olduğu da iddia edildi.

Ünlü oyuncunun atığı her adım olay olmaya devam ederken geçtiğimiz saatlerde yaptığı paylaşım da yine sosyal medyayı salladı.

Kızıl saçlı olduğu dönemdeki pozlarını yayımlayan Hande Erçel'in son paylaşımını beğenen kadar eleştiren de oldu. Hatta bu fotoğraflar yüzünden Hande Erçel'in Arzu Sabancı'dan ban yiyeceğini söyleyenler de...

Gelin Erçel'in son paylaşımına kim ne demiş birlikte bakalım!

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Türk Aile Yapısını Bozmak, Türk Milletini Uyutmak: Bir Vatandaş Seda Sayan'ı CİMER'e Şikayet Etti!
Her Yerde Varım Deyip Derdini X'ten Anlatan Ünlülerin Biraz Atarlı Biraz Kahkahalı Tweetleri
Sivil Polis Aracına Çarpıp Kaçtığı Söylenmişti: Yıldız Tilbe'nin Menajerinden Kaza Hakkında İlk Açıklama Geldi

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR

Bu kız bir bana mı güzel geliyor.. gayet duru sade güzelliği var. Estetikten önce de bence güzeldi. Bebek gibi cildi vardı. Neden hep linç yiyor anlamış değilim valla.

Çok itici oyunculuğu berbat estetik güzeli bide

03.05.2024

Kadın güzel ve çekici, aksini söyleyende bir yanıklık vardır kesin. Ne yapmış ki kadın ülkesine mi sövmüş, birine hakaret mi etmiş (ki bunları yapanları alkışlıyorsunuz), ülkedeki her oyuncu oscar almış tek o mu alamamış? Ayrıca bu kadar her şeyini linçleyince artık bunun bir anlamıda kalmıyor, duvara bir afiş asılınca ilk gün herkes ona bakar, ilgi çeker, sonraki günlerde afiş duvarın bir parçası gibi olur kimse umursamaz.

03.05.2024

Geldi yine BAZLAMA 🫓

TÜM YORUMLARI OKU (19)