Hande Erçel Cannes'da Katıldığı Fuarda Oyunculuğunu Eleştirenleri Şikayet Etti, Ortalık Karıştı

Oyunculuğuyla sürekli eleştirilen Hande Erçel, Cannes'da katıldığı Mipcom fuarında kendisini eleştirenlere hem sitem etti, hem de çok umursadığını ima etti. Detaylar 👇

Hande Erçel, yıllardır hayatımızda olan ve son dönemlerde oyunculuğundan çok özel hayatıyla gündeme gelen ünlü isimlerden biri.

Hakan Sabancı'yla yaşamaya başladığı aşk bir süredir Hande Erçel'in merak edilmesinin başta gelen sebeplerindendi.

Ta ki kendisi uzunca bir aradan sonra Bambaşka Biri dizisiyle ekranlara dönene kadar...

Mutlaka denk gelmişsinizdir, Hande Erçel'in Burak Deniz'le başrollerinde yer aldığı dizi başladığından beri, gündemimizde bitmek bilmeyen bir "Hande Erçel oyunculuğu" meselesi var.

Hande Erçel'in inanılmaz bir hayran kitlesi var. Kendisini gözü kapalı koruyup sevenlerin ve müptelası olanların yanında bir de oyunculuğunu beğenmeyen, yapmacık olarak değerlendiren birçok insan var.

Ve Bambaşka Biri'ndeki performansının daha önceki performanslara kıyasla daha iyi olduğu düşünülse de, oyunculuğunu beğenmeyenler Hande Erçel'in kendisini geliştiremediğini de düşünüyor.

Sürekli eleştiri yağmuruna tutulan ve göz önünde biri olsanız muhtemelen bu sizin de hoşunuza gitmez, sizi kırardı muhtemelen. Bugüne kadar bu konuyla ilgili ne düşündüğünü bilmediğimiz Hande Erçel'i de kırmış olacak ki geçtiğimiz saatlerde bu eleştirilerle ilgili ilk defa konuştu.

Burak Deniz'le beraber Cannes'daki Mipcom fuarına katılan Hande Erçel, kendisine gelen eleştiriler sorulduğunda "Ülkemde bu meslekte var olabilmek için çok savaşıyorum" cevabını verdi.

Sözlerine, 'Bunu karakterim üzerinden cevaplamak istiyorum. Leyla, hatta izlediğimiz birçok kadın karakter kendi dünyalarında var olabilmek için çok savaşıyorlar. Ben de, ne yazık ki kendi ülkemde bu meslekte var olabilmek için çok savaşıyorum' diye başlayan Hande Erçel, 'Bunlar gerçek hayatta var, izlediğimizde ne kadar güzel diyoruz ama hayattan örnek gördüğümüzde onu desteklemiyoruz, eleştiriyoruz' diye başladı.

Ardından, "Bu eleştiriler üzüyor mu? Bazen tabii ki üzüyor ama bu meslekte benim kişisel cevabım, onuncu senem ve üzülseydim onuncu senem de olmazdı" dedi.

Eleştirilere üzülse, çok etkilenip bir noktada bırakıp gidebileceğini söyleyen Hande Erçel, konuşmasını 'Olduğum yerden çok mutluyum. Leyla gibi kadınlar iyi ki varlar!' diyerek bitirdi.

Birçok kullanıcı tarafından, "Ülkesinde kazanıyor ama ülkesini şikayet ediyor" yorumu alan Hande Erçel'in konuşmasını çok naif bulan ve hak verenler de oldu.

1. Gelin, ikiye bölünen sosyal medya kullanıcıları ne demiş beraber bakalım!

2. 👇

3. 👇

4. 👇

5. 👇

6. 👇

7. 👇

8. 👇

9. 👇

10. 👇

11. 👇

12. 👇

13. 👇

14. 👇

15. 👇

16. 👇

17. 👇

18. 👇

19. 👇

20. 👇

👇

21. Siz ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yeşim Salkım'ın Reisçi Twitter Kullanıcısı İçin Kullandığı Sözler Olay Oldu
Valide Sultan Nebahat Çehre, Selma Ergeç ve Nur Fettahoğlu'nun Fotoğrafına Bıraktığı Yorumla Kalpleri Eritti
Sinan Albayrak Sessiz Kalanlara Seslendi: "İstanbul Ayağa Kalkmazsa Yavşak Oğlu Yavşak Avrupa Ayağa Kalkmaz!"

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
18.10.2023

Kusura bakma berbat bir oyuncusun ve onca yetenekli oyuncunun hakkını yiyorsun git Amerika da ben oyuncu olacağım de seni kimse önemsemez ama şanslısın Türkiye de bu mesleği yapıyorsun çünkü bu ülkede yetenek önemli değildir. Dış görünüşün önemli, yıllarca film ve dizi izleyen annem bile senin oyunculuğuna yüzünü büküyorsa sorun sendedir.

18.10.2023

10 yıldır bu meslektaşım diyor yaz dizeleriyle düşe kalka geldi bu sürecte:) hayır canım sen ulkenle savasmiyorsun kendinle savasiyorsun illa oyuncu olacam diye ...zorlamasan olmayan yeteneği savaşmak zorunda da kalmicaksin zaten...İnsanlar senin dizilerini izliyorsa para kazanırsın izlenmek için de çaba göstermek gelişmek zorundasın o yüzden o eleştiren insanlar sayesinde para kazandığın icin o insanlara laf aoyleyemezsin! Olmuyor ki eleştiriyorlar..Niye birçok oyuncu değil de sen Bi düşün bakalım!

18.10.2023

Hande Erçel Zengin Koca avında gibi, eniysi Sabancıyla evlensin çekilsin Bi köşeye, Müjde Ar gibi bir Güzelliği var ama Oyunculuğa hevesi yok.

18.10.2023

bence siz bulsanız o kocayı daha çok sevinecek izlenimi veriyorsunuz, bu kadın milyonlarca takipçiyi her hangi bir erkeğin ismiyle değil kendi ismiyle kazandı, ataerkil hayallerinizi kendi hayatınızda değerlendirin

TÜM YORUMLARI OKU (27)