Hande Doğandemir Cesur Pozlarına Bir Yenisini Daha Ekledi! Hande Doğandemir'in Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Ekranların aranan oyuncularından Hande Doğandemir sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında. Güneşi Beklerken dizisinde yıldızı parlayan ve sonrasında birçok dizi ve filmde yer alan oyuncu Annemizi Saklarken adlı yapımla ekranlara geri dönecek. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Doğandemir Instagram paylaşımıyla yine olay oldu. İşte Hande Doğandemir'in sosyal medya paylaşımları...

35 yaşındaki güzel oyuncu Hande Doğandemir sosyal medya pozlarıyla görenlerin nefesini kesiyor. 2.5 milyon takipçili Instagram hesabında cesur paylaşımlar yapmaktan çekinmeyen Hande Doğandemir en son Exxen'de yayınlanan Hükümsüz dizisiyle kendine hayran bırakmıştı. Oyuncunun Annemizi Saklarken dizisiyle yakında ekranlara geri dönüyor.

Hande Doğandemir'in Cesur Pozları

En son Exxen platformunda yayınlanan Hükümsüz dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Hande Doğandemir, sosyal medya hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla dikkat çekti.

Hande Doğandemir'in Kariyeri

Ankara Üniversitesi'nde Sosyoloji bölümünü bitiren Hande Doğandemir, Televizyon ve İletişim Sosyolojisi üzerine eğitim alırken, kamera arkasında çalışmaya başladı. Set görevlisiyken keşfedilen Doğandemir, TRT'de 2 yıl sunuculuk yaptı. Ardından; Leyla ile Mecnun, Güneşi Beklerken, Sen de Gitme, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Cam Kırıkları gibi projelerde rol aldı.

Instagram'da 2.5 milyon takipçisi bulunan Doğandemir, son paylaşımında giydiği göğüs dekolteli straplez ile gözleri üzerine çevirdi.

İşte Doğandemir'in O Pozları

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Oyuncu Hande Doğandemir Cesur Pozlarıyla Nefesleri Kesti!

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı