Hande Baladın'ın Paylaşımına Gelen Yorum Size Yok Artık Dedirtecek

Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan ve ülkemize büyük bir gurur yaşatan Filenin Sultanları'na yapılan eleştirilerin sonu gelmiyor. Ebrar ve Melisa'dan sonra Hande Baladın'ın da eleştirilmesi tepki çekti.

Bu yıl ikinci kez şampiyonluğa ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularının müthiş performanslarından daha çok özel hayatları veya tercihleri gündem oldu.

Ebrar Karakurt'un sosyal medyadaki paylaşımlarının yanı sıra milli formayı bu sene ilk kez giyen ve şampiyonluğa en çok katkı veren isimlerin başında gelen Vargas bile eleştirildi.

Yargı Makinası Millimiz Ebrar Karakurt Kendisini Hedef Alan Duvar Yazılarına Sessiz Kalmadı
Eski Futbolcu Ümit Özat, 41 Sayıyla Finale Damga Vuran Vargas'ın Potansiyelini Sorguladı

Son olarak da Hande Baladın'ın final maçına protez tırnakla çıkması, konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

Başarılı oyuncumuzun paylaştığı gönderinin altına gelen yorum 👇

Yoruma gelen tepkiler 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
Şampiyonluğa Ulaşan Filenin Sultanları'nın Kazandığı Para Ödülünün Miktarı Tepki Çekti

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR

Ya bu kadın voleybolcular nasıl da güzel kudurtuyor milleti, keyifleniyorum vallahi 😂 Ohhh protez tırnakla da oynayacaklar,ohhh şort da giyecekler, ohhhh isterlerse full makyaj ile oynarlar, isterlerse takma kirpikler oynarlar,isterlerse g*tünü açıp oynarlar. Sizler o lağım çukuru ağızlarınızı kapatıp kadınların ne yapıp ne yapmaması gerektiğini söylemeyi bırakacaksınız.

10.09.2023

Nasıl kafa yapısıyla baktınız önemli tabi El ile oynanıyor bu spor ? biraz profesyonel düşünürseniz tırnaklara gelip kırılma ihtimali yada ona deyip sayının bizden dışarı çıkma ihtimal düşünürseniz böyle Süleyman soylu kafasıyla ohhhhhh ohhhhhh cevabı vermesiniz Ama kafanız ancak Kadınların süslü olma güzel gözükme tarafına çalışıyor . Ben ne giyindikleri ile, ne cinsiyleri ile falan ilgilenmiyorum. Başarı varsa tamamdır ama eksik taraflarıda eleştirdiğinde insanlar saçmalamayın

10.09.2023

Tırnağı uzunmuş, lezbiyenmiş, bilmem kime laf etmiş, Türk asıllı değilmiş, vb. yorumların tamamı herbokolog olmanın getirdiği cahil cesaretinden ileri geliyor. Bilen bilgeliğinden susarken bunlar cehaletin verdiği hadsizlikle nasıl da konuşuyor. yazık be kardeşim.

10.09.2023

Aynen hep bir kusur arıyorlar

10.09.2023

Bu haber olmasa ben de tırnaklarından habersizdim çünkü beni başarısı ilgilendiriyor tırnağı değil. Buradan şunu da anlamış oluyoruz ki protez tırnakla voleybol oynayıp üzerine şampiyon olan muhteşem kadınlar da var, hayatta hiçbir baltaya sap olamamış boş beleş mahluklar da. Yaşasın Hande ve onun gibi kadınlar 😍

TÜM YORUMLARI OKU (36)