Hamza Hamzaoğlu: "Hakem Hatası ya da Şansla Maç Kazanmadık"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluk yolunda camia olarak kenetlendiklerini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 'Başarının sırrı, çok çalışmak' dedi.

Sarı - kırmızılı takımın başına geçtiğinden bu yana hiçbir maçlarını şansla kazanmadıklarını ifade eden Hamzaoğlu, 'Kısmet, şans bunlara elbette inanıyoruz. Ama hangi maçımızı şansla kazandık? Hakem hatası ya da başka bir şekilde puan aldığımız maç var mı? Yok. Biz daha çok koşuyoruz, her maçta ceza sahasında 4-5 kişiyle içerideyiz. Gol için çabalıyoruz' diye konuştu.

Galatasaray teknik direktörü, göreve geldiği günden bu yana takım halinde daha fazla koştuklarını, orta ile şut sayılarının arttığını söyledi. Hamzaoğlu, futbolcu, teknik heyet, yönetim ve taraftarın bir bütün olduğunu, adım adım şampiyonluğa yürüdüklerini belirtti.

Sakat, cezalı ya da eksik futbolcuları nedeniyle hiçbir zaman bahane üretmediğini dile getiren hamzaoğlu, 'Akhisar'da da bunları yapmadım. Şu eksikti, bu yoktu diye bugüne kadar benden duydunuz mu? 25 - 27 kişilik kadrom varsa, hepsi yararlanacağım oyunculardır' ifadelerini kullandı.

Hamzaoğlu, futbolcularından her zaman birbirleri için mücadele etmeleri gerektiğinin de altını çizdi. Galatasaray teknik direktörü, 'Takım bir bütün olursa şampiyonluk gelir. Biz burada birbirimizi sevmek zorundayız. Eğer sevmiyorsak yarın sahada kimse, kimsenin açığını kapatmak için mücadele etmez' yorumunda bulundu.

Eurosport

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"