Hamilelikte Vücutlarında Oluşan Çatlaklar ile Poz Veren Kadınları Görünce Anne Olmadan Önce Bir Kez Daha Düşüneceksiniz!

Sizinle gurur duyuyoruz ❤️

1. Birçok kadının hamilelik sırasında vücudunda belirli değişiklikler oluyor.

2. Bazılarının ayakları şişiyor,

4. Aslında birçok kadın başta bunlardan rahatsız olmuyor,

www.instagram.com

5. fakat gören insanların verdiği tepkiler yüzünden utanıyorlar...

www.instagram.com

6. Dünyaya bir mucize getiren bu kadınlarla bizler gurur duyuyoruz, onlar da kendileri ile duymalılar ❤️

www.instagram.com

7. Doğum sonrası oluşan çatlaklar,

www.instagram.com

8. Ya da alınan kilolar,

www.instagram.com

9. Hepsi onların bir parçası 😍

www.instagram.com

11. Keşke bütün kadınlar onlar kadar cesur olabilse...

www.instagram.com

12. İşte o hem kendilerine hem de etrafındakilere ilham olmayı başarmış kadınlardan bazıları 👇🏻

13.

www.instagram.com

14.

15.

www.instagram.com

16.

17.

www.instagram.com

18.

www.instagram.com

19.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
26.10.2019

ikiz çocuklarımı tam 40 hafta karnımda taşıdım ikisi de normal bir çocuğun boyutlarına ulaşmıştı bu nedenle de benim göbeğim insan limitlerine kadar esnemişti... doğum yapmadan hemen önce gerçek anlamı ile insanlar beni gördüklerinde korkuyorlardı 😂 aşağıda tek çocuk doğurdum hiç çatlağım olmadı diyen arkadaşlara sesleniyorum 3,5 kilodan iki bebeği 40 hafta taşımak 3,5 kilo tek bebeği 38. haftada aldırmaya benzemez. İmanınıza kadar çatlarsınız benim hiç çatlağım yok diyenlere ağzınızla değil çatlaklarınızla gülersiniz😂 bu arkadaşlar hindistan cevizi yağı ya da mustela yağından haberleri yok mu zannediyorsunuz? bu sırrı bilen bir tek siz misiniz?😂😂 işte bu kadınların kendisini kötü hissetmesine neden olan kadınlar sizsiniz, kendi ufak hikayelerinizi muazzam kadınlara ders olarak söylemeye çalışıyorsunuz ya işte orada biraz komik oluyorsunuz😂😂

26.10.2019

Söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Hamile kaldığım ilk günden son güne her gün krem sürdüm. Mustela, lierac, bebe yağı, tatlı badem yağı... Sonuç mu yine çatladım. Neyse ki sporla deri biraz toparladı ama çatlsk hala var. Lazer deneyeceğim.

26.10.2019

Başlık aşırı saçma

26.10.2019

Genetik abiler ablalar... Sizin yapınız müsaitse ne kadar krem sürsen fayda etmez. O catlak oluşur. Çünkü çatlaklar yüzeysel değildir. Derinin altındadır, dermis denen tabakadadır. Oraya krem falan hak getire. Ve bunu annene ablana bakarak da pek kestiremezsin. Senin yapın farklı olabilir. Kiloyla da alakası pek yoktur. O yüzden catlaksiz olanlar ben sunu kullandim yok kaliteli kullandim olmadi fln demesin. Bilmis bilmis konusmayin. Sizden daha cok en pahali kremleri kullanip karni catlamis insanlar var. Cocuk istiyorsaniz riski alcaksiniz yapcak bisi yok. Catlaklar cok cirkin bu malum goz var nizam var ama umursamamak da bir secenek. Hayatimin anlaminin vucudumda biraktigi izleri seviyorum falan gereksiz romantizm. Sevmenize gerek yok bosverin, en güzeli, Allah başka dert vermesin.

TÜM YORUMLARI OKU (15)