Hamile kadınların yaklaşık %75'inin karşılaştığı bu durum ilk üç aylık süreçte yani ilk trimesterda yoğunluklu olarak yaşanır. Aslında bakıldığında yaşanan bulantının sebebinin hamilelik hormonu olan HCG'nin yoğunluğunun kanda artış göstermesi ile ilgili olduğu söylenir.
Geçtiğimiz gün verdiği röportajda 'Kız annelerinde oluyor galiba, kiminle konuşsam böyle geçmiş. Mahvoldum' diyordu ünlü oyuncu.
Arifenur Karaman Şafak'ın hikayesinin ekran görüntüsünü paylaşan Melisa görenleri hayrete düşürdü. Moleküler biyolog olan Arifenur Karaman Şafak, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı araştırmada, hamilelikte bulantının babanın karaciğer sağlığıyla ilgili olduğunu gördüğünden bahsetti.
allah da bizi bildiği gibi yapsın tü kalıbımızı skym ya
Su feminazilere hakikaten turnike yapmak lazim artik
yükleyin erkeğe tabi zor geldi gri eşofmanla meyve yemek mide bulantısı bile bizim yüzümüzden sanki zorla şeyaptık