Hamilelik ve Doğum Haberleriyle Birçok Kişiden Tepki Gören Mükremin'e Şarkıcı Edis'ten Destek Geldi

Geçtiğimiz günlerde doğum yaptığını söyleyen TikTok fenomeni Mükremin'e birçok kişi tepki göstermişti. O isimlerden bazıları da Bergüzar Korel ve Ayşe Arman oldu. Ancak kendisini eleştirenler kadar destekleyen isimler de var. Hazal Kaya'nın desteğinin ardından şarkıcı Edis de konuyla ilgili paylaşımda bulundu. Detaylar içeriğimizde...

TikTok platformunda 1 milyondan fazla takipçisi olan sosyal medya fenomeni Mükremin'in hamilelik ve doğum haberi gündeme oturdu biliyorsunuz ki...

9 ay önce hamile olduğunu söyleyen Mükremin'in doğumu hepimizin merak ettiği bir konuydu.

Ve geçtiğimiz günlerde doğum yaptığını öğrenmiştik.👇

Nihayet Doğurdu! Hamile Olduğunu Söyleyen TikTok Fenomeni Mükremin Gezgin Onur Sermik'i Kucağına Aldı

Ancak doğumundan sonra birçok kişi kendisine tepki gösterdi ve ağır yorumlarda bulundu.

Mükremin'e gelen tepkilerle ilgili içeriğimizi de sizlerle paylaşmıştık.👇

Oğlu Onur Sermik'i Doğurduğunu Duyuran TikTok Fenomeni Mükremin Gezgin'e Gelen Kan Dondurucu Tepkiler

Bununla birlikte Mükremin'in doğumuyla ilgili Bergüzar Korel ve Ayşe Arman'ın tepkisi de dikkat çekti.

Bilmeyenler için Bergüzar Korel'in paylaşımını da şuraya bırakalım...

Konuyla ilgili Mükremin'i eleştirenlerin yanında kendisini destekleyen isimlerden bir tanesi Hazal Kaya'ydı.

Ayrıntıları da burada.👇

Hazal Kaya, Mükremin Gezgin'in Doğum Paylaşımına Tepki Gösteren Bergüzar Korel ve Ayşe Arman'a Ateş Püskürdü!

Şarkıcı Edis de Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Mükremin'e destek olan ünlülerden bir tanesi oldu.

İşte Edis'in paylaşımı:

👇

Edis'in yorumunu Hazar Ergüçlü ve Berrak Tüzünataç gibi ünlü isimler de sosyal medya hesaplarında paylaşarak destek verdi.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İstanbul Esenler’de Sokaktan Geçenlere Kök Söktüren Kedi “Yedi Bela Hüsnü”
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
09.06.2022

hazal hanım başına bir şey gelirse bu onun azmasından olur,ayrıca bu ülke 1,5 milyondan ibaret değil, iyice azıyı ele aldılar ne yaşıyorlarsa adam gibi yaşasınlar yoksa bize ne kim kimle ne isterse yapsın

"Kes, yallah arabistana, ağla" Olur mu öyle bize ne kim kimle ne isterse yapsın? Gözümüze sokmazlarsa ne anlamı var? Sadece saçma sapan filtrelerin olduğu, 10 yaşındaki çocuğun da eriştiği platformlarda homoluğu güzellemezlerse ne önemi kalıyor bunların yaşam amaçlarının?

09.06.2022

Hazal Kaya da Edis de gözümden düştüler, sırf marjinal olmak için nerede saçma sapan şey varsa destek veriyorlar. Bu, cidden desteklenecek bir şey mi? Kafayı yemişler hakikaten de. Hazal Kaya bir anne olarak hiç mi gücüne gitmedi bu adamın yaptıkları ya. Çok ilginç gerçekten. Ona saygı duyacağız buna saygı duyacağız derken nerede iğrenç şey var hemen destekler olduk, yapılan yanlış mı doğru mu hiç düşünmez olduk. Hele konu LGBT'yle ilgiliyse insanlar gözü kapalı destek veriyorlar.

Hazal kaya bu konularda sürekli güzellemeler yapıyor. Hani şu ünlüler falan filandan haberdar olmama tek sebep şu site, burada bile defalarca karşılaştım.

09.06.2022

Şehit olur, intihar olur, kadına şiddet olur, orman yangını olur, çocuğa istismar olur sesleri çıkmaz, ama nerede lgbt karşıtı birşey olur nerede ahlaksızlığa tepki olur hemen duyar kasmak için orada olurlar. Neden??? Tamam kültürümüzün eleştirilecek yanları var ama bunlar direk kültürümüzü yok etmek niyetiyle hareket ediyorlar. İstiyorlar ki cinsiyetsiz, ahlaksız, hatta kültürsüz bir toplum yaratılsın.

09.06.2022

Yazdığın her şeye zamanında tepki verdi her ikisi de, bilmeden niye sallıyorsun. :) Bozuk kültürünü s!keyim senin. Başta saydığın o şeyler zaten kültürün yüzünden. Senin ahlâk anlayışın müstakil ahlâk anlayışı değil. Cinsiyet de alt tarafı biyolojik özelliklerimize göre sahip olduğumuz şey. Soyut anlam yükleyerek siz abartıyorsunuz. İsteyen ben kadınım desin, isteyen hayvanım, isteyen erkeğim, isteyen ikisiyim, isteyen ikisi de değilim desin. Senin canın niye yanıyor amk?

TÜM YORUMLARI OKU (62)