Hamile Sinem Kobal'a Kaynanasının Kendi Bahçesinden Gönderdiği Meyveler Herkesi Kıskandırdı

Senin nasıl verilmiş bir sadakan varmış Selena Reis be?

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti bebek beklediklerini geçtiğimiz günlerde açıklamışlardı hatırlarsanız.

4 aylık hamile olan Sinem Kobal'ın, kız bebek beklediği de gelen bilgiler arasında. Kobal Instagram'da en son bu fotoğrafı paylaştı ama göbüşünü göremedik.

Bu habere elbette en çok sevinenlerin arasında Kenan İmirzalıoğlu'nun ailesi de var. İmirzalıoğlu ailesi, hâlâ Ankara'nın Bala ilçesinde mütevazi bir hayat yaşıyor.

İddialara göre Kenan İmirzalıoğlu'nun annesi Yıldız Hanım, kendi bahçesinde ürettiği sebzeleri ve meyveleri hamile gelinine gönderiyor.

Bu haber sosyal medyada gündem olunca ilginç yorumlar da eksik olmadı tabii.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
27.05.2020

temiz kalpli bir kıza benziyordu ama öyle şımarık ahlaksız bir tip olmadı hiçbir zaman. bu yüzden de Allah kurtarmış arda turan denen illetten gerçekten. o arda nın saf karısı da kendini hala şanslı hissettsin. kan kustum kızılcık şerbeti içtim misali :))

27.05.2020

İyi de bu normal anne değil mi? Benim bildiğim her anne aynı şeyleri yapıyor. Benim annem de eşime yemez yedirir yani. Tabi ben bir Kenan İmirzalıoğlu değilim, işin orasından şanslı diyorsanız anlarım ama özellikle hamile gelin -istisnalar kaideyi bozmaz- her kaynana için özeldir, el üstünde tutulur.

27.05.2020

Benim kayınvalidemden daha kıralını bulamazsınız. İftara çağıramadık sizi diye bize iftarlık yemek gönderir. Beğendiniz mi falan diye aramaz bile. Bayramda bana çağrı bıraktı, müsaitiz yavrum arayabilirsiniz diye. bal bal

27.05.2020

Kadın iftarlık yemek göndermiş bir de beğendinizmi diye arayıp sormasınımı bekliyorsun? Damı bulmuşsun da kiremitlisini arıyorsun pes!

TÜM YORUMLARI OKU (30)