Hamile Olduğunu Söyleyen Meltem Miraloğlu'nun 82 Yaşındaki Eşi Patrick Grady'den Şiddet Gördüğü İddia Edildi

Onur Akay, bugünkü yazısında şu sıralar ABD'de olan ve kendisinden 48 yaş Patrick Grady ile evlenen Meltem Miraloğlu'ndan bahsetti yine. Söylediğine göre Meltem Miraloğlu, 82 yaşındaki eşi Patrick Grady tarafından darp edilmiş. Aynı zamanda hamileymiş. Görgü tanıklarının anlattığı iddialara göre Patrick, 'Bir daha oyuncu olmaktan ve Hollywood'a gitmekten bahsedersen seni Türkiye'ye göndereceğim.' diyerek Meltem Miraloğlu'nu oturdukları evin bahçesinde hortumla dövmüş.

Meltem Miraloğlu'nun ABD'de yaşadığı olaylara artık aşinayız, her ay yeni bir iddia atılıyor hakkında.

Bu kez de bambaşka ve eğer doğruysa oldukça üzücü bir haberle karşımızda.

Geçtiğimiz şubat ayında Meltem Miraloğlu'nun eşi olan 80+ birey Patrick Grady'den ayrılıp, aile dostu olan 60+ birey John'a kaçtığı iddia edilmişti; belki duymuşsunuzdur.

Elbette ki yine hepimizi şaşırtmıştı.

Size burada da bahsetmiştik.

Meltem Miraloğlu'nun Eşi Patrick'ten Ayrılarak 62 Yaşındaki Psikoloğu John ile Birlikte Olduğu Söyleniyor

Bugün ortaya çıkan iddialara göre Meltem Miraloğlu'nun 83 yaşındaki eşi Patrick Grady tarafından darp edildiği ve hamile olduğu konuşuluyor!

Onur Akay'ın kaleme aldığı iddialar şöyle: 'Bana ulaşan görgü tanıkları, olayın 8 gün önce geçtiğimiz 3 Ağustos tarihinde olduğunu söyledi. Görgü tanıklarının bana anlattığı iddialara göre Patrick, 'Bir daha oyuncu olmaktan ve Hollywood'a gitmekten bahsedersen seni Türkiye'ye göndereceğim.' diyerek Meltem Miraloğlu'nu oturdukları evin bahçesinde hortumla dövmüş. O arada Patrick'i sakinleştirmek isteyen komşuları Meltem'in defalarca, 'Vurma hamileyim!' dediğini duymuş. Olaydan sonra Patrick'e kuzenim diye tanıttığı Amerika'ya ilk gittiğinde aşık olduğu Türk sevgilisinin yanına giden Meltem, kısa süre sonra eve geri dönmüş. Görgü tanıkları, Meltem'in psikolog sevgilisi John ile görüşmeyi bırakmadığını ifade ederken, Illinois eyaleti bu darp olayından çok, eğer Meltem dediği gibi hamile ise bebeğin basının kim olduğunu konuşuyor.'

Elbette ki bu söylentilerin ne kadarı doğru bilemiyoruz... Umarız kendisi iyidir...

Ha bu arada... Instagram hesabına girip bir bakalım dedik neler paylaşmış diye.

Son olarak altına yazdığı göndermeli bir yazıyla bu fotoğrafı paylaşmış.

Belki söylentileri yalanlamak içindir, bilemiyoruz...

Bakalım, yakında öğreniriz...

Bu kadın orada neler yaşıyor gerçekten ya?

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR

Ulan kadın doğru düzgün 1-2 filmde oynamış bu kadar meşhur değildi, Amerika'ya gidip bi yaşlı zenginle evlendi yok hamile, yok dövüldü yok s.kildi daha meşhur oldu. Valla sıkıldım sağda solda görmekten, ne yaparsa yapsın kardeşim bi salın milleti yok yere meşhur etmeyin.

11.08.2021

Eminim bütün Illinois de işi gücü bırakmış, 80 küsür yaşında adamla evlenen Türk ünlüsünü takip edip dedikodusunu yapıyodur, hatta işsiz işsiz Türkiye'deki magazine bilgi falan sızdırıyorlardır.

11.08.2021

Amerikada kalabilmek için 82 yaşındaki ihtiyarın taşaklarını yalamak, iğrenç bir karakter....

TÜM YORUMLARI OKU (14)