Hamile Olan Eşinin Aslında Kız Kardeşi Olduğunu Öğrenen Adamın Müge Anlı'yı Aratmayacak Bi' Garip Hikayesi

Bunlar nasıl hayatlar, şoka girdim resmen. 😱

Sizleri dünyanın en bahtsız çifti ile tanıştıralım. Bahtsız diyoruz çünkü hayatlarının belki en güzel zamanında, bebek beklerken aslında kardeş olduklarını öğrenmişler.

24 yaşındaki adam Reddit'te artık içinde tutamayacağı hikayesini anlatıyor. Hikayede 8 yıldır birlikte olduğu biricik karısı ile aynı babayı paylaştıklarını öğrendiğini dile getiriyor.

25 yaşındaki eşi ile bunu nasıl öğrendiklerini açıklamıyor fakat DNA testi yaptırıp, sonucunu aldıkları zaman emin olduklarını belirtiyor.

Eşinin annesinin babaları ile uzun bir süre birlikte olduğunu fakat hiç evlenmediklerini ve hatta doğum sertifikasında adının bile yazmadığını dile getiren adam, kendisi için babası ile hiç tanışmadığını ekliyor.

Babalarının hayatta olduğunu öğrendiklerini fakat onunla asla görüşmek istemediklerini belirten adam şunları dile getiriyor:

'Öğrendiğimiz zaman çok büyük bir şok yaşadık. Eşim hamile ve bu konunun onu üzmesine daha fazla izin vermek istemiyorum. Biliyorum ensest bir ilişki sayılıyor ama bilmiyorduk. Biz liseden beri birbirimizi seviyoruz. Bu gerçek de aramızdaki hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Tek korkumuz bebeğimizin sağlığı açısından bir sorun yaşanması, sonuçta akraba evliliği oluyor.'

Asla ayrılmayı düşünmeyen çift, henüz bu gerçeği annelerine de açıklamamış...

Popüler İçerikler

Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
YORUMLAR
19.01.2021

Ne desem bilemedim şimdi, bu konuyu kendi içlerinde çözmeleri en iyisi galiba. Umarım çocukları sağlıklı doğar.

19.01.2021

İnsanların genetik olarak kendilerine yakın kimselere çekim duyduğunu duymuştum bir ara. "Durun siz kardeşsiniz" muhabbeti de buradan çıkmış olsa gerek, sık rastlanılan bir şey ki toplumda bir söyleme dönüşmüş. İlginç.

19.01.2021

Bu yüzden evlilik kurumu önemli. Ve Amerika’daki gibi bir hayat biçimi yaygınlaştıkça böyle vakalar çok olur.

19.01.2021

çünkü 1 adama 4 kadın yada muta nikahıyla istediğin kadar kadınla seviş yada biri dini nikahlı diğeri resmi nikahlı kumalar amerikan adeti

TÜM YORUMLARI OKU (39)