Hamile Doktora Saldırı: Kanaması Oldu, Hamileliği Tehlikede

Sağlık personellerine şiddet uygulamaları azalmıyor, aksine artarak devam ediyor. Hatay Defne Devlet Hastanesi'nde hamile doktor, bir hasta tarafından darbedildi. Kanama geçiren doktorun gebeliğinin tehlikeye girdiği ve bir hafta iş göremezlik raporu verildiği belirtildi.

Sözcü’den Can Çapar’ın haberine göre; Sağlıkta şiddetin bu seferki adresi Hatay’ın Defne ilçesi oldu.

Defne Devlet Hastanesi’nde bir hasta, sırası gelmeden muayene olmak istedi ancak hastanede görevli dermatoloji uzmanı doktor bunu kabul etmedi.

Duruma sinirlenen saldırgan, doktorun yüzüne yabancı bir cisim attı, saçlarından çekip yerde sürükledi, tekmeleyip yumrukladı.

11 haftalık gebeliği olan doktor, iç kanama geçirdi. Doktora, bir hafta iş göremezlik raporu verildiği belirtildi.

Hatay Tabip Odası (HTO) yaşanan sağlıkta şiddet olayından sonra 1 günlük iş bırakma kararı aldı. HTO, yarın hastane önünde basın açıklaması yapacak.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
YORUMLAR
14.09.2023

Acilen, sağlık hizmetlerinden men edilmeli, bu ve bunun gibi insansılar.

14.09.2023

Allah belanizi versin yani artik su haberlere ne yazsam bilemiyorum yazmasam bela okumadan da yuregim ferahlamiyor! Artik su doktorlara siddet uygulayan insanlara ne zaman belli bir sure icerisinde saglik hizmeti almasini yasaklayacaksiniz? Hatta ben boyle bir davara bir daha hayati boyunsa saglik hizmeti alamama cezasi verirdim orospu cocugu yedi ceddinin seni yetistirenin allah belasini versin

Bir çok yetenekli arkadaşım, sırf hasta yakınları ile böyle sorunlarla korktukları için kritik branşları seçmeyip ilgileri olmayan Dermatoloji, Fizik Tedavi gibi bölümlere kayıyorlar. Ama olaya bak... Devlet hastanesinde çalışmak isteyen bir tek doktor tanımıyorum. Ama bunun sorumlusu kesinlikle yurttaşım değil, belki cahil bir kısım ama esas sorumlu siyasettir. Bakın muhalif olarak değil mantıklı bir yurttaş olarak yazıyorum , eğitim-sağlık ülkemizde bitti. Bu Ülkenin geleceği bitti anlamına geliyor. Ülke hızlıca bu cahil siyasetten kurtulmazsa onca yıl kat ettiğimiz yol çöpe gidecek

TÜM YORUMLARI OKU (11)