Hamdi Yasaman: "Fenerbahçe, Şike İle Anılan Bir Takım"

Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, katıldığı programda Fenerbahçe'ye şok suçlamalar yöneltti. Yasaman; 'Fenerbahçe, şike ile anılan bir takım' dedi.

Habertürk TV'den Ayhan Şensoy'a konuşan Hamdi Yasaman, 'Fenerbahçe şike ile anılan bir kulüp. Kendi şaibelerini başkalarının üzerine atıp, bizi de lekelemek istiyorlar. Mahmut Uslu gayriciddi bir söylemde bulunmuş' dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a da eleştirilerde bulunan Hamdi Yasaman, 'Aziz Yıldırım ceza almasına rağmen, hakemleri etkilemeyi çok iyi biliyor. Bunun karşılığını da son maçlarda aldı. Beşiktaş maçında Volkan ve Emre başta olmak üzere bazı oyuncular kart görmeliydi, ama Fırat Aydınus gösteremedi. Federasyonun bu tür girişimlere prim vermemesi lazım. Türk sporunda hakemleri etkilemeye bir son vermeli. Hakemler hakkında konuşulmaması lazım' ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Galatasaray'ın ikinci başkanı, 'Şampiyonluk için yüzde 60 şansımız var. En büyük aday biziz. 4. yıldızı takıp, Şampiyonlar ligine katılmak istiyoruz' dedi.

Maraton

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İstanbul Boğazı'nda Sadece Ünlülerin ve Referanslı Kişilerin Katıldığı VIP Partilerin Şoke Eden Detayları
Yıllarca Hayal Denilmişti: İki Kıta Birbirine Bağlanacak! 42 Kilometrelik Dev Proje Geliyor
Müzik Grubu Manifest'in Tüm Üyelerine Ayrı Ayrı Hapis Cezası Verildi: Hükmün Açıklanması Geri Bırakıldı