Hamas, Tel Aviv'e 100'den Fazla Roket Fırlattı İddiası: Demir Kubbe Sistemini Aşan Roket Holon'a İsabet Etti

Hamas'ın Tel Aviv’e 130 yeni roket fırlattığı iddia edilirken, roketlerden bazılarının Demir Kubbe sistemini aşarak Tel Aviv'e ulaştığı bildirildi. Holon bölgesinde isabet ettiği iddia edilen o roketin görüntüleri...

Demir Kubbe savunma sisteminin Tel Aviv'e gönderilen roketleri etkisin hale getirdiği görüntüler:

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
11.05.2021

Bakıyorum da sivillere atılan füzelerden de müslümanlar da pek bir hoşnutlar. Yarın bir gün İsrail gücünü kaybetse İsrail'in yaptıklarının kat kat fazlasını uygularlar yahudilere. ''Elhamdülillah müslümanız.'' diyorsunuz ama katliam yapma derdindesiniz. Masum çocukları katleden İsrail'e verilmesi gereken karşılık yine masum çocukların katledilmesi midir? Ha bir bok yapabileceklerinden değil zaten geçmişte ispatlarıyla mevcut. Dualar teknolojye kaybedeli uzun zaman oldu.

11.05.2021

evet çok hoşnutum. sen mescidi aksayi bombala, bas sivil çocuk katliamı yap, sonra da çık zırla. var mı öyle dünya ?

Kimse filistini savunmasın, doğu türkistanda çinin yaptıklarını açıkça destekleyen, sözde soykırım var diyip Türkiyenin karşısında duran, karabağda açıkça ermenileri destekleyen, doğu akdeniz konusunda türkiyenin karşısında hareket eden, osmanlıyı arkasından bıçaklayan bedevileri savunmayın. İsraille kanka can ciğer olalım demiyorum ama Türk halkının ve yahudilerin arası bugünler hariç hiçbir zaman kötü olmadı israil de bunun farkında, hatta tarihte yahudilere en iyi davranan millet biziz. Sözde soykırım meselesinde en büyük destekçimiz yahudi lobisiydi, erdoğan sağolsun het höt dedi ne yaptı etti ilişkileri bozdu o desteği de kaybettik. Doğu akdenizde de bunlarla çalışsak MEB konusunda destek alacağız, o da yok.

12.05.2021

Helal olsun sana

11.05.2021

Umrumda değil

TÜM YORUMLARI OKU (27)