Hamas’ı İstanbul’da Ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İsrail’den ‘Türkçe’ Tepki: “Utanmalısın!”

Ticaret Bakanlığı’nın İsrail'le ihracata kısıtlama getirildiğini duyurması sonrasında “Türk ekonomisine zarar verecek önlemler alacağız” diyen İsrail Dışişleri Bakanı İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Türkçe paylaşım yaparak “Utanmalısın” dedi.

İsrail ile Filistin arasında devam eden savaş sebebiyle İsrail ile Türkiye arasındaki ihracatlara Ticaret Bakanlığı geçtiğimiz günlerde kısıtlamalar getirmişti.

Bu karar sonrasında İsrail adına açıklama da Dışişleri Bakanı Yisrael Katz gelmişti. Katz açıklamasında “Türk ekonomisine zarar verecek önlemler alacağız” demişti.

Bugün ise Katz’dan yeni bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi ağırlamasından olan rahatsızlığını dile getiren Bakan, Türkçe paylaşım yaptı.

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Bakan Ali Yerlikaya Duyurdu: Atatürk ve Erdoğan’ın Fotoğraflarına Hakaret Eden Şahıs Gözaltına Alındı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Avrupa'nın En Büyük "Fiyaskosu": 1 Milyar Euroluk Dev Havalimanı Çürümeye Terk Edildi
Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
20.04.2024

Hamas'ı iyilik meleği gibi göstermek neye yarıyor acaba.

Pasif Kullanıcı
20.04.2024

Şaşırmayı uzun zaman evvel bıraktım. Terörizme aleni şekilde destek vermek mantık dışı bir hareket. Hele ki ülkemizin kurucusuna düşman gruplarla el sıkışmak büyük bir utanç kaynağı.

20.04.2024

yav kendi ülkene baksana be adam sana ne onların aralarındaki savaştan okları bize çeviriyorsun iki gün sonra bizim ülkede de mi savaş çıkartsınlar insan gibi filistin’e üzüldüğünü açıkla geç başkanını niye misafir ediyorsun israil’in oklarını bizim ülkeye çevirmek için her şeyi yapıyorsun adam türk ekonomisine zarar veren çalışmalar yapacağız dediğinde de sana bir şey olmuyor yine olan halka oluyor sen nasıl olsa bizim haklarımızı yiyorsun

23.04.2024

Çokmu zorunuza gidiyor Hamas'ı ağırlamak israilinki tatlımı gelitor katil sürülerine aşıkmısınız namussuzlar

20.04.2024

"Hem bizimle ticaret yapıyorsun hem de düşmanımız olan Hamas'ı huzurunda ağırlıyorsun." Kısaca "Sen nasıl bir şeysin" demek istiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (46)