Hamal Olmak: 'Hiçsin, Hamal, Hiç, Bitti'

Sebze hali, geçim mücadelesi veren 500 gece hamalı için zorlu bir çalışma alanı.

Burada hamallar, geçinecek ve ailelerini doyuracak kadar para kazanmak istiyorlar. Hamalların ortak dertleri ise sağlıksız çalışma koşulları ve işverenin sigortasız işçi çalıştırması.

Zor şartlarda çalışan gece hamalları, bedenlerinin ağır yük taşımaya, ancak on yıl dayanabildiğini, sonra sağlık sorunlarıyla karşılaştıklarını söylüyor.

+90'ın hamallar hakkında hazırladığı videoyu izliyoruz:

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
23.01.2020

Vicdanıma karşı başım dik, alnım açıksa hamal olmak zoruma gitmez, varsın elbiselerim kirli, yüzüm buruş buruş olsun, pahalı elbiselerle şatafatlı yaşayıp insanlıktan nasibimi almadıktan sonra sokayım öyle hayata da yaşam şekline de, olmasa da olur. Başkalarının, hayatlarınız hakkında karar vermesine izin vermeyin. Evine götürdüğü ekmeğe alın terini bulaştıran herkese selam olsun. Saygılar.

24.01.2020

Helal yiyenlerde bugün

24.01.2020

çocuğunun toplantısında hamalım diyene hahaha diye gülen adam öncelikle düştüğn gün umarım sana gülen olmaz, zor hayatlar fakat emin olduğum birşey var çocunun karısı çalışmayıp evde oturuyorlar eminim çalışmak isteseler de kocaları izin vermez, halbuki eşlerin ikiside çalışsa bence hayat biraz daha kolay olacak yapmayın karılarınızı evde oturtmayın biblo değil onlar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ