Haluk Levent Ukrayna'ya da Yardım Götürüyor

Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile yaptığı yardımlarla adından söz ettiren sanatçı Haluk Levent, Rusya saldırısı altındaki Ukrayna'ya insani yardım için harekete geçti.

Haluk Levent sosyal medya hesabından, 'Ahbaplar olarak Ukrayna'ya 5 TIR insani yardım kararı aldık. Yardım malzemesi taşıyan TIR'lar 2-3 gün içinde yola çıkacak' mesajını paylaştı.

Ukrayna'ya yapılacak yarımların derneğe yapılan bağışlardan değil, hayırseverler tarafından karşılanacağı bilgisini aktaran Levent 'Ama 'çorbada benim de tuzum olsun' diyenler varsa dernek hesabına bağış yapıp 'Ukrayna için' açıklama yapabilirler' dedi.

Levent, derneğin hesabının linkini de paylaştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İşçi ve Memur Arasındaki Fark Kapanıyor! Doğum İzni 6 Ay Oluyor: Çalışan Anneleri Sevindiren Yeni Düzenleme
Yıllarca Hayal Denilmişti: İki Kıta Birbirine Bağlanacak! 42 Kilometrelik Dev Proje Geliyor
Cem Küçük İletişim Başkanlığı'ndan İstifa Eden Furkan Torlak'a Yüklendi
YORUMLAR
26.02.2022

helal olsun kral adam

26.02.2022

Şuan için aşırı gereksiz buluyorum. Herhangi ihtiyaca yönelik bir açıklama var mı? Talep var mı? Yok. Savaş durumu illaki zor ancak bu gidecek yardım tamamen şov. Sığınaklarda projeksiyonda çizgifilm oynatılabilecek imkan varken şuan insaki yardım paketleri kadar temel şeylere zaten ulaşabiliyorlardır.

26.02.2022

Büyükelçinin dünkü açıklamasına göz atmanızı tavsiye ederim. Adam daha dün yardım istedi. “Temel gıda, yakıt ihtiyacımız var desteğinizi bekliyoruz” dedi. Ama siz ihtiyaç olup olmadığını onlardan iyi biliyor gibisiniz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ