Haluk Levent'ten Deprem Bölgesiyle İlgili Önemli Uyarı: "Yapmayın! Etmeyin! Çalışmalar Felç Oluyor Sonra"

Türkiye 6 Şubat sabahına bir doğal felaketle uyandı. Deprem gerçeği ülkemizde kendini unutturmazken, Kahramanmaraş ve Gaziantep merkez üssü olan 10 ilin ve komşu ülkelerin de etkilendiği büyük deprem 04.17'de meydana geldi. Can kayıpları halen artarken, birçok ilde birçok yıkılan bina bulunuyor. Tüm vatandaşlarımıza henüz ulaşılamazken, ülke olarak yardım seferberliklerine hemen başladık. Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent de bölgeye giderken önemli uyarılarda bulundu.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.4 büyüklüğündeki deprem birçok kentte hissedildi. Afetin bilançosu yükseliyor.

Ünlü şarkıcı ve Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent de arama kurtarma ekipleriyle birlikte deprem bölgesine gittiğini duyurdu.

Bölgede etkilenen tüm illerde ekiplerini yardım ettiğini belirtti.

Ünlü şarkıcı önceki felaketlerde de deneyimle önemli bir uyarıda bulundu: "Böyle bir felakette bu ülkeye kötülük yapmak istemiyorsanız lütfen ama lütfen şehrin valilikleri ile görüşmeden yardım yollamayın. Her şey tıkanıyor. Şimdiden 'şu kadar kamyon yollayalım şuraya şunu yollayalım' gibi tweetler gördüm. Yapmayın! Etmeyin! Çalışmalar felç oluyor sonra."

Uyarıların ardından organize bir şekilde yürütülen yardım çalışmaları için Haluk Levent Ahbap hesap bilgilerini de paylaştı.

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

Kahramanmaraş'ta Meydana Gelen Depremin Boyutunu TikTok Paylaşımlarıyla Gözler Önüne Seren Vatandaşlar
Hatay'da Enkaz Altından Çıkarılan Çocukların Kurtarıldığı Görüntüler Yayınlandı
Kahramanmaraş'ta Enkaz Altında Yardım Çığlığı: 'Lütfen Yardım, Arkadaşımızın Birinden Ses Yok'

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Gözaltına Alınan 65 Kişiden Biri Olan 'Basel' Tutuklandı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
06.02.2023

devlet aracılığıyla yapılan yardım dan şüphe ederim .. sadece kendi belediyelerine ulaşır ... ahbap ı bekleyelim yönlendirecektir.

06.02.2023

Haluk Levent hakli.Simdi bu olayi firsata cevirecek iblisler var.Bunlar tanidik da cikabilir.Haber kanallarinda bir Milletvekili demec verse 30 saat ayni alt yazi hic durmadan gecer.Bunlara inanipta para yollamayin diye sürekli alt yazi gecse daha mantikli olur.Bankalar ibanlara gelen paralari direk kayda alip Devlete bildirse ve hak sahiplerine verse daha iyi olur.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ