Haluk Levent: "Offff Çok Bina Gitti Çok Çok"

Hatay merkezli 3 dakika arayla meydana gelen 6,4 ve 5,8'lik depremler sırasında şehirde olan Haluk Levent o anlarda yaşadıklarını Twitter hesabından paylaştı. 

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin olduğu günden bu yana deprem bölgesinde olan Haluk Levent, 6,4 ve 5.8'lik depremler sırasında yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Haluk Levent'in tweetleri:

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
20.02.2023

Almanya ve Türkiye nüfusu aşağı yukarı aynıymıs ve Türkiye'nin yüzölçümü Almanya'dan daha büyük. Orda evler hep tek katlı ve yerleşim yerleri geniş alanlara yayılmış ama Türkiye'de full apartman. İnsanları dar yerlere sıkıştırıyolar ülkede yer olduğu halde. çok saçma değil mi? üstelik deprem ülkesiyiz. insanlar dip dibe yaşamamalı, aparmanlara sıkıştırılmamalı. ülkemizde yeterince yer var.

20.02.2023

Yer çok.Ancak yanlış yönetim politikalarının sonucu bu.Çiftçi desteklenmediği için tarım yapılmıyor.Tarım alanları daha karlı görünen binalarla donatılıyor.Tarım hayvancılık yapamayan köylü de büyük şehirlere akın ediyor.Üniversite okuyan genç nesillerde illerinde iş bulamıyor.Bütün sanayi büyük illere yığılınca Anadolu coğrafyası boş büyük şehirler dolu..

20.02.2023

İnşallah kimse rahatlığa kapılıp evine girmemiştir hep boş binalar yıkılmıştır. Tam da Naci görür hocanın uyardığı gibi Hatay'da oldu. Artık Japonya gibi olmaktan başka çare yok

20.02.2023

Önce ekonomisi Japonya gibi olmalı.

20.02.2023

Hasarlı binalar yıkılmış.

TÜM YORUMLARI OKU (12)