Haluk Levent'in Nedim Şener ve Emre Uslu'yla Twitter'da Yaşadığı FETÖ Polemiği Gündem Oldu!

Kahramanmaraş depreminin ardından Ahbap ekibiyle birlikte depremzedeler için bağış topladığı için hedef gösterilen Haluk Levent, bu sefer de FETÖ polemiğiyle gündeme geldi. Gazeteci Nedim Şener, Emre Uslu'nun paylaşımı üzerinden Levent'e sahip çıktı. Ardından Emre Uslu ve Haluk Levent arasında FETÖ polemiği yaşandı.

Haluk Levent ve ekibi biliyorsunuz ki Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve birçok ilimizde binlerce vatandaşımızı kaybetmemize neden olan depremin ilk anından itibaren canla başla çalışıyor.

Hem deprem bölgesinde hem de İstanbul'da bulunarak yardımları organize etti.

Birçok ünlü ismi de bir araya getiren Haluk Levent'in kurduğu Ahbap, 1 milyar TL bağış topladıklarını açıklayarak deprem bölgelerine yapacakları projeleri tek tek açıklamıştı.

Fakat ne yazık ki Oğuzhan Uğur'la birlikte çalışan Haluk Levent, bazı kişiler tarafından bağış topladıkları için hedef gösterilmişti.

O örneklerden birini ve yaşananları size burada anlatmıştık:

Haluk Levent'i Deprem Bağışları Nedeniyle Hedef Gösteren AKP'li Yönetici Geri Vites Attı!

Şimdi de Nedim Şener, Emre Uslu'nun paylaşımı üzerinden Haluk Levent'i geçmişte cezaevine atan FETÖ'cülere tepki gösterdi.

Nedim Şener, Emre Uslu'ya "Utanmaz FETÖ'cüler" diyerek bu paylaşımı yaptı.

Bu paylaşımı gören Haluk Levent, "13 yıl geçti ama. Bir özür bile dilemediler." dedi.

Ardından Emre Uslu, Haluk Levent'in dosyasının dolandırıcılık kapsamına alınıp ağır cezaya gönderen hakimin hala görevde olduğunu iddia etti.

Daha sonra ise Levent, bu bilginin doğru olmadığını, kendisini tutuklatan savcının ve mahkeme heyetinin tutuklu olduğunu belirtti.

Nedim Şener de "FETÖ kumpas operasyonlarının bu aşağılık kumpas uzmanının işi yalan söylemek." diyerek tepki gösterdi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Hande Doğandemir'den Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'u Hedef Alan AKP'li Yöneticiye Cevap
Adeta Çıldırdı! FOX Haber Sunucusu Selçuk Tepeli'nin Canlı Yayındaki İsyanı Gündem Oldu!

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
YORUMLAR
13.02.2023

bence ikinizde aynı boksunuz Haluk leventin adını ağzınıza bile almayın dışkı kurtları

13.02.2023

Sırf paralar ahbap üzerinden toplandı diye kuduruyorlar. Adamın başını yemezler umarım

13.02.2023

derde bak ya. FETÖ FETÖ FETÖ. Bu fetö yalanına dahil olarak hükumetin yaptığı sivil darbeyi kabullendiniz ve ülkenin düştüğü hal ortada. FETÖ diye birşey yok bunu anlayın artık. Hükumetin yaptıkları yolsuzlukları örtmek için uydurduğu bir yalandır. 17 25 aralık tapelerini ortaya çıkaran savcı ve hakimler eşleri ve çocuklarıyla birlikte 10 senedir hala hapiste. darbenin ertesi günü 4200 tane hakim ve savcı durduk yere terörist diye işten çıkarıldı. Birçoğu hapiste.. Ulan darbeye katılan toplam asker sayısı 1000 bile değil. Ve çoğu askeri lise öğrencisi ve erlerden oluşuyor.

Pasif Kullanıcı
13.02.2023

Olayın arkasında neler olduğunu ve bu durumlardan kimlerin fayda sağladığını ve kimlerin gazıyla bu durumun oluşturulduğunu çok iyi idrak edecek durumdayız. Ama puşt bir tane değil ki. Hepsi birbirinin zamanını bekliyor. Hala o ermeni tohumu lavrence yerleştirmesi fıttırikcizadenin intikam fırsatini bekliyorlar. Kimlerle iş pişirdikleri zaten ortada.

TÜM YORUMLARI OKU (27)