Haluk Levent: 'Depreme Uyandık Az Önce, Umarım Bir Kayıp Yoktur'

Adana'nın Kozan ilçesinde sabah 08.44'te yaşanan 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından 3.5 ve 4.4 büyüklüğünde iki deprem daha yaşandı. Deprem sonrası sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

AHBAP Derneği'nin kurucusu ve müzisyen Haluk Levent, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde yurttaşın yardımına hemen koşmuştu. Aylarca deprem bölgesinden ayrılmayan Levent, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmıştı.

Haluk Levent, Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depreme ilişkin paylaşım bulundu.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Levent, "5.5 büyüklüğünde depreme uyandık az önce. Umarım bir kayıp yoktur. Kozan- Adana" diye yazdı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Yüz Binlerce Eve Tebligat Yolda: Tapuda Yeni Dönem! Ceza Yüzde 100'e Çıkarıldı
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
YORUMLAR
25.07.2023

Allah Haluk Levent'i başımızdan eksik etmesin. En son okuduklarıma göre iki kişi balkondan atlamış, bir de metruk bir bina kısmen yıkılmış.

25.07.2023

Ya ben seçimden sonra twitter'ı sildim telefondan. Şimdi dünyadan bi haberim... sadece böyle insları da kaçırıyorum diye üzülüyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ