Haluk Levent, Depremde Ailesini Kaybeden Genci İşe Aldı

Haluk Levent, depremde tüm ailesini kaybeden Cemil Yurtseven’i yardımcısı olarak işe aldığını duyurdu. Haluk Levent sosyal medya paylaşımında, 'Ahbap'ta 2 depremzede kardeşimize istihdam sağlayacağız. Tüm kurumlara çağrım şudur. Yapacağınız en güzel yardım depremzedelere istihdam sağlamaktır' dedi.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 11 ilde ağır yıkımlara neden oldu. AHBAP Derneği ile afet bölgelerine yardım götüren şarkıcı Haluk Levent, depremde tüm ailesini kaybeden Cemil Yurtseven’i yardımcısı olarak işe aldığını duyurdu.

Yurtseven’le fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Haluk Levent, kurumlara da şu çağrıyı yaptı: "Ailesinin tümünü depremde kaybeden Cemil Yurtseven kardeşimle buluştuk. O artık benim kardeşim. Yardımcım olarak işe başladı. Ahbap'ta da 2 depremzede kardeşimizi istihdam edeceğiz. Tüm kurumlara çağrım şudur. Yapacağınız en güzel yardım depremzedelere istihdam sağlamaktır. Haydi."

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Survivor'da Engincan'ın Bayhan'ı Taklit Ederek Dalga Geçmesi Tepki Çekti
30 Euroluk Gümrük Muafiyetinin Kalkmasının Ardından Pek Çok Ürünün Fiyatı Fırladı
Belirlenen Emekli Maaşı Zamının Ardından Şimdi de Bayram İkramiyesi Sızdı
YORUMLAR
10.03.2023

Ahh canım benim, acın çok büyük 😞 umarım küçükte olsa yüzün biraz gülmüştür

10.03.2023

Haluk Levent diye yazılır, ADAM diye okunur 😍 Yine kendine yakıştığı gibi davranmış ASLAN PARÇASI 👏👏❤️

10.03.2023

Kral ya. Adam gibi adam. Hala troller bu adam üzerine teoriler kuruyorlar ya şaşıp kalıyorum aw

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ